Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási videófelbontású új fényképezős mobil!

Kütyük

Óriási videófelbontású új fényképezős mobil!

Az LG új mobiltelefonjának legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik a különleges, elforgatható kialakítás, valamint a nagy felbontású kamera.


A Dica termékcsaládot gyarapító LG SV550 érdekessége, hogy az alaphelyzetben hagyományos formavilágú telefon alsó, illetve felső része a hossztengely irányában egymástól elforgatható, még pedig 180 fokban. A felső részen kapott helyet a nagy felbontású folyadékkristályos kijelző, az alsó szekcióban pedig a digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot.

A 18,4 milliméter vastag LG SV550 segítségével akár 5 megapixeles felbontású fényképeket is készíthetünk és ami teljesen egyedülálló: a kamera 640×480 pixeles felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességű videófelvételeket is képes rögzíteni. Ehhez persze kevés lenne a belső memória, így a fejlesztők a miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal történő bővíthetőségről (maximum 1 GB) is gondoskodtak.

A fejlesztők szerint rendkívül gyors működésű kamera természetesen vakut is kapott, sőt a képe akár televíziós készülékeken is minden további nélkül megjeleníthető. Az LG SV550 sajnos csak Dél-Koreában lesz megvásárolható – a készülék árazása egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés