Connect with us

technokrata

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

Kütyük

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

A Nokia bejelentette, hogy hamarosan ki fogja adni az N-Gage QD mobil játékgép egy újfajta, speciális változatát.


Az európai, közel-keleti és afrikai piacokon felbukkanó újdonság mindössze annyiban különbözik a már jó ideje forgalomban lévő hagyományos modelltől, hogy készülékháza exkluzív ezüst színben pompázik.

˝Rengeteg kérést kaptunk a vásárlóktól és a kereskedőktől, hogy adjunk ki egy új N-Gage QD variánst. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk a kéréseknek: a N-Gage új kiadása ezüst színt kap, még pedig azért, mert manapság ez az egyik legdivatosabb szín˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Jukka Hosio, a Nokia Games Business Program eladási részlegének az igazgatója.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition névre keresztelt készülék természetesen minden olyan funkciót és szolgáltatást megkap, amivel az eredeti N-Gage QD rendelkezik, így például van benne többek közt vezeték nélküli Bluetooth kontroller, GPRS adatátviteli technológia, naptár alkalmazás, elektronikus levelezési kliens, illetve nagy kapacitású telefonkönyv.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition kereskedelmi forgalmazása várhatóan szeptember 1-én kezdődik majd meg a fentebb említett régiókban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd