Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

Kütyük

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

A Nokia bejelentette, hogy hamarosan ki fogja adni az N-Gage QD mobil játékgép egy újfajta, speciális változatát.


Az európai, közel-keleti és afrikai piacokon felbukkanó újdonság mindössze annyiban különbözik a már jó ideje forgalomban lévő hagyományos modelltől, hogy készülékháza exkluzív ezüst színben pompázik.

˝Rengeteg kérést kaptunk a vásárlóktól és a kereskedőktől, hogy adjunk ki egy új N-Gage QD variánst. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk a kéréseknek: a N-Gage új kiadása ezüst színt kap, még pedig azért, mert manapság ez az egyik legdivatosabb szín˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Jukka Hosio, a Nokia Games Business Program eladási részlegének az igazgatója.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition névre keresztelt készülék természetesen minden olyan funkciót és szolgáltatást megkap, amivel az eredeti N-Gage QD rendelkezik, így például van benne többek közt vezeték nélküli Bluetooth kontroller, GPRS adatátviteli technológia, naptár alkalmazás, elektronikus levelezési kliens, illetve nagy kapacitású telefonkönyv.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition kereskedelmi forgalmazása várhatóan szeptember 1-én kezdődik majd meg a fentebb említett régiókban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés