Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyakran változtatjuk a mobil csengőhangokat

Kütyük

Gyakran változtatjuk a mobil csengőhangokat

Egy a napokban nyilvánosságra hozott friss tanulmány a mobiltelefonos előfizetők csengőhangokkal kapcsolatos szokásaival foglalkozik.


Az online zenei szolgáltatásokat üzemeltető Mukebox által készített jelentésből kiderül többek közt, hogy a mobil tulajdonosok mintegy 43 százaléka havonta egyszer szokta lecserélni hívásjelző dallamát, és nem meglepő módon a fiatalok azok, akik az átlagnál gyakrabban szoktak erre sort keríteni.

A megkérdezettek 43 százaléka cserél tehát legalább havonta egyszer csengőhangot, és ezek 20 százaléka akár kéthetente is képes megváltoztatni az oly sokat hallott muzsikát. Érdekesség, hogy a 10-19 éves korosztály képviselőinek 30 százaléka nyilatkozott úgy, hogy legalább kéthetente lecseréli a csengőhangját.

A mai modern mobiltelefonok a legtöbb esetben már 40, vagy 64 szólamú polifonikus csengőhangokkal vannak ellátva, de nemrégiben már megjelentek az első 128 szólamú polifonikus hangzású készülékek is a piacon. Ezenkívül egyre gyakoribb, hogy a mobilosok nem polifonikus hangokat, hanem sokkal jobb minőségű MP3 zenéket állítanak be hívásjelzőnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés