Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fibernet: duplázódó Internet-sávszélességek

Kütyük

Fibernet: duplázódó Internet-sávszélességek

A Fibernet változatlan előfizetési díjak mellett augusztustól fokozatosan megnöveli kábelmodemes Internet-elérési csomagjainak sávszélességét.

A sebességnöveléssel egyidőben új csomagneveket is bevezet a társaság. A Mini (korábbi Mini 128) a korábbi 128/64 helyett 256/64 Kbit/sec, a Midi (korábbi Alap 384) 512/128 Kbit/sec, a Multi (korábbi Alap 512) a korábbi sávszélességet megduplázva, 1024/256 Kbit/sec átviteli sebesség mellett érhető el. A FiberNet Maxi (korábbi Otthon 1024) 2048/256 Kbit/sec, a Mega csomag (korábbi Otthon 1500) 3072/384 Kbit/sec sebességet biztosít az előfizetőknek.

A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú Internet-elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen Internet szolgáltatásával.

A cég a napokban megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet Internet-előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának legújabb szolgáltatását. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a magyar távközlési piac egyik meghatározó szereplőjeként a FiberNet Kommunikációs Rt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A FiberNet 2005-ben mintegy 3,5 milliárd forintot fordít hálózatfejlesztésekre. A tavalyi tulajdonosváltása óta a vállalat kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az Internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés