Connect with us

technokrata

A Golden Blog 2005 nyertese

Kütyük

A Golden Blog 2005 nyertese

Fnyrzkny, azaz a Fényérzékeny című fotóblog nyerte a hvg.hu által idén először meghirdetett Golden Blog-díjat, miután a szakmai zsűri a jelöltek közül ezt a webnaplót találta a legjobbnak és legtetszetősebbnek.

A Fényérzékeny-t két hete a Golden Blog zsűrije a fotóblogok legjobbjaként értékelte, a kategóriagyőztes naplók közül pedig ezúttal vita nélkül a legjobbnak ismerte el. A nyeremények átadása ügyében a hvg.hu már felvette a kapcsolatot a díjazottakkal. Mint ismeretes, a Golden Blog-díj győztese – a zsűri által kiválasztott kategória-győzteseknek járó ajándékokon túl – a egy laptopot kap a Panda Software Hungary jóvoltából, egy 4 főre szóló balatoni hétvégét a Confhoteltől, és egy 2 személyes vacsorát a hűvösvölgyi Caramel étteremtől.

Közönségdíjasok ajándékai
A közönség által kiválasztott kategóriagyőztesek a Blogter Kft. jóvoltából 1-1 Ipodot kapnak, továbbá egy darab egyéves HVG-előfizetést, egy a HVG-könyvek sorozat keretében kiadott Merre tart a világ? – 50 tény, amely megrengethetné a világot című könyvet és egy pendrive-ot.

A közönségdíjas blog – a kategória-győzteseknek járó ajándékokon kívül – a Helios Club Travel által felajánlott görögországi nyaralást, a Caramel étterem kétszemélyes vacsorameghívását, s megjelenési felületet kap a hvg.hu-n – már amennyiben ezt igényli.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd