Connect with us

technokrata

Oszama bin Laden MMS-t küld nekünk

Kütyük

Oszama bin Laden MMS-t küld nekünk

Oszama bin Laden a televíziós készülékek után mostanság egyre többször már a mobiltelefonok kijelzőjén is felbukkan.


Indiában, Kanpur városában a napokban arra utasították a rendőröket, hogy véletlenszerű razziák keretein belül alapos ellenőrzésnek vessék alá a vizsgált személyek mobiltelefonjait, és amennyiben a hírhedt terroristához, illetve annak bűnszervezetéhez köthető mobil tartalmakat találnak, le kell tartoztatniuk az adott telefon tulajdonosát. A parancs szerint elsősorban a színes kijelzős, MMS üzenetek küldésére és fogadására alkalmas telefonokat kell átnézni. Elmondások szerint Indiában jelenleg két ˝terrorista MMS˝ van terjedőben. Mindkét multimédiás üzenet körülbelül 60 másodperc hosszúságú, és Oszama bin Laden, valamint iraki túszejtők szerepelnek bennük.

˝Parancsot adtunk arra, hogy a rendőrök véletlenszerű mobiltelefon ellenőrzéseket hajtsanak végre a lakosság körében. Amennyiben bin Ladenhez köthető anyagokat tartalmazó készüléket találunk, azonnal börtönbe kerül a telefon gazdája. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megtaláljuk ezen MMS-ek forrását, az üzenetek készítőit és terjesztőit˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a helyi hatóságok vezetője.

Az egyik MMS-ben tankok láthatók, melyek tetején levegőbe lövöldöző arabok ülnek, majd pedig felbukkan maga Oszama bin Laden is, természetesen ugyancsak fegyverrel a kezében, a dzsihád (szent háború) folytatására bíztatva híveit. A kisfilm végén felbukkannak a szeptember 11-i terrortámadás képei, majd pedig egy felirat: ˝az al-Kaida lecsapott, ezrek haltak meg˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle