Connect with us

technokrata

Elindult a Nokia N90 szállítása

Kütyük

Elindult a Nokia N90 szállítása

A Nokia bejelentette, hogy Magyarországon elindult az új N90 okostelefon szállítása.

Az N90 a Nokia nemrég bemutatott, nagy teljesítményű multimédiás Nokia Nseries készüléksorozatának zászlóshajója. A mobiltelefonok esetében első ízben Carl Zeiss optikát használó, és fejlett kamerafunkciókat, többek között kiváló minőségű videofelvétel-készítést felvonultató Nokia N90 a legigényesebb mobil fotósok elvárásainak is megfelel, így átrendezheti a mobil fényképezés piacát.


A Nokia N90 a nagyszerű fényképek és videofelvételek készítése érdekében a fejlett kamerafunkciók sorát vonultatja fel. A szolgáltatások között található egy két megapixeles, autofókuszos kamera beépített vakuval és az éles közeli képekhez használható makró üzemmóddal, illetve CIF felbontásban felvételt készítő, és a készüléken a szerkesztést is biztosító videokamera.

A Nokia XpressPrint nyomtatási megoldás segítségével a Nokia N90-nel egyszerűen megoldhatjuk képeink jó minőségű nyomtatását. A Nokia XpressPrint egy sor mobilnyomtatási lehetőséget kínál a felhasználók számára, Ha például PictBridge-en nyomtatunk, a készülék USB-kábelen közvetlenül csatlakozik a személyi számítógéphez. A Nokia XpressPrint megoldással Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül kábelek nélkül is nyomtathatunk. Ezen kívül a telefon oldalán egyszerűen eltávolítható multimédia-kártyát (MMC) is behelyezhetjük a kompatibilis printerbe.

A gazdag funkciókészlettel rendelkező telefonok új multimédiás Nokia Nseries sorozatába tartozó Nokia N90 a képkezelés, az okostelefon-funkciók, és a 3G konvergenciáját hasznosítja. A 3G szolgáltatásokat, így a kétirányú videohívást, a videomegosztást, és a push e-mailt szervező, videostreaming, internetböngésző szolgáltatások, és további telepíthető szoftverek egészítik ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle