Connect with us

technokrata

Elindult a Nokia N90 szállítása

Kütyük

Elindult a Nokia N90 szállítása

A Nokia bejelentette, hogy Magyarországon elindult az új N90 okostelefon szállítása.

Az N90 a Nokia nemrég bemutatott, nagy teljesítményű multimédiás Nokia Nseries készüléksorozatának zászlóshajója. A mobiltelefonok esetében első ízben Carl Zeiss optikát használó, és fejlett kamerafunkciókat, többek között kiváló minőségű videofelvétel-készítést felvonultató Nokia N90 a legigényesebb mobil fotósok elvárásainak is megfelel, így átrendezheti a mobil fényképezés piacát.


A Nokia N90 a nagyszerű fényképek és videofelvételek készítése érdekében a fejlett kamerafunkciók sorát vonultatja fel. A szolgáltatások között található egy két megapixeles, autofókuszos kamera beépített vakuval és az éles közeli képekhez használható makró üzemmóddal, illetve CIF felbontásban felvételt készítő, és a készüléken a szerkesztést is biztosító videokamera.

A Nokia XpressPrint nyomtatási megoldás segítségével a Nokia N90-nel egyszerűen megoldhatjuk képeink jó minőségű nyomtatását. A Nokia XpressPrint egy sor mobilnyomtatási lehetőséget kínál a felhasználók számára, Ha például PictBridge-en nyomtatunk, a készülék USB-kábelen közvetlenül csatlakozik a személyi számítógéphez. A Nokia XpressPrint megoldással Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül kábelek nélkül is nyomtathatunk. Ezen kívül a telefon oldalán egyszerűen eltávolítható multimédia-kártyát (MMC) is behelyezhetjük a kompatibilis printerbe.

A gazdag funkciókészlettel rendelkező telefonok új multimédiás Nokia Nseries sorozatába tartozó Nokia N90 a képkezelés, az okostelefon-funkciók, és a 3G konvergenciáját hasznosítja. A 3G szolgáltatásokat, így a kétirányú videohívást, a videomegosztást, és a push e-mailt szervező, videostreaming, internetböngésző szolgáltatások, és további telepíthető szoftverek egészítik ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd