Connect with us

technokrata

Egy érdekes új okostelefon Kínából

Kütyük

Egy érdekes új okostelefon Kínából

Egy kínai gyártó, az AMOI bejelentette legújabb okostelefonját, a Microsoft féle Windows CE operációs rendszert futtató E8-as készüléket.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonság a vezeték nélküli technológiák közül a GPRS Class 10-et támogatja, viszont az EDGE, illetve a Bluetooth sajnos kimaradt belőle.

Az AMOI E8 széthajtható kialakítás kapott, ennek ellenére csak egy darab kijelző található rajta, ugyanis a felhajtható előlapon a kiegészítő LCD helyett inkább egy lyukat helyeztek el a tervezők, amin keresztül leolvasható a belső display tartalma. A nagy méretű, 2,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 képponttal bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatú.

A készülék Windows Media Player 9.0 szoftvere minden további nélkül lejátsza a különböző MP3 zenéket és MPEG4 videókat, ezenkívül pedig a Word, Excel, PPT és PDF állományok is megtekinthetők a telefonon. A 101 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 24 milliméter vastag smartphone 115 grammot nyom a mérlegen, 900 mAh kapacitású lítium-akkumulátora pedig 100-150 órás készenléti időt biztosít.

A fejlett hangfelismerő technológiákkal és infravörös porttal felvértezett AMOI E8-hoz kiegészítőként speciális billentyűzetet és egeret is lehet kapni, melyeket USB interfészen keresztül lehet csatlakoztatni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle