Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy érdekes új okostelefon Kínából

Kütyük

Egy érdekes új okostelefon Kínából

Egy kínai gyártó, az AMOI bejelentette legújabb okostelefonját, a Microsoft féle Windows CE operációs rendszert futtató E8-as készüléket.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonság a vezeték nélküli technológiák közül a GPRS Class 10-et támogatja, viszont az EDGE, illetve a Bluetooth sajnos kimaradt belőle.

Az AMOI E8 széthajtható kialakítás kapott, ennek ellenére csak egy darab kijelző található rajta, ugyanis a felhajtható előlapon a kiegészítő LCD helyett inkább egy lyukat helyeztek el a tervezők, amin keresztül leolvasható a belső display tartalma. A nagy méretű, 2,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 képponttal bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatú.

A készülék Windows Media Player 9.0 szoftvere minden további nélkül lejátsza a különböző MP3 zenéket és MPEG4 videókat, ezenkívül pedig a Word, Excel, PPT és PDF állományok is megtekinthetők a telefonon. A 101 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 24 milliméter vastag smartphone 115 grammot nyom a mérlegen, 900 mAh kapacitású lítium-akkumulátora pedig 100-150 órás készenléti időt biztosít.

A fejlett hangfelismerő technológiákkal és infravörös porttal felvértezett AMOI E8-hoz kiegészítőként speciális billentyűzetet és egeret is lehet kapni, melyeket USB interfészen keresztül lehet csatlakoztatni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés