Connect with us

technokrata

A legfrissebb kétkamerás japán mobiltelefon

Kütyük

A legfrissebb kétkamerás japán mobiltelefon

Az NTT DoCoMo ismét egy fejlett multimédiás funkciókkal teletűzdelt új mobiltelefonnal rukkolt elő.


A FOMA DOLCE névre keresztelt, széthajtható kialakítással rendelkező készülék belül elhelyezett fő kijelzőjének érdekessége nem más, mint a változtatható látószög. A Mobile Advanced Super-V technológiájú display egyébként 240×320 pixeles felbontású, az általa megjelenített színárnyalatok száma pedig meghaladja a 262 ezret. Ezenkívül természetesen külső kijelzőt is kapunk: a kiegészítő LCD 72×12 pixeles felbontású és monokróm STN technológiájú.

Két kijelző – két kamera. A FOMA DOLCE külső digitális fényképezőgépe egy 1,23 megapixeles felbontású CCD képszenzorra épül, az elsősorban videóhívásokhoz használatos belső kamera lelke pedig egy 0,1 megapixeles CMOS érzékelő. A felvételek a belső memóriában és miniSD (Secure Digital) memóriakártyán egyaránt elmenthetők.

A narancssárga, fekete, fehér és világoskék színárnyalatokban kapható telefon csukott helyzetben 109 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 26 milliméter vastag. A nem kevesebb mint 129 gramm tömegű mobilban egy mintegy 410 órás készenléti időt, 130 perces beszélgetési időt, illetve 80 perces videóhívási időt lehetővé tévő lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle