Connect with us

technokrata

3 megapixeles fotós mobil az LG-től

Kütyük

3 megapixeles fotós mobil az LG-től

A mobiltelefonok piacán a minél nagyobb megapixelekért folytatott harcban az LG Electronics sem szeretne lemaradni.


Éppen ezért a dél-koreai székhelyű vállalat kiadta legújabb telefonját, a nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel felvértezett LG U8180F-et. A széthajtható kialakítású újdonság sajnos méretes külső antennát kapott, ezenkívül az sem elhanyagolható, hogy tömege eléri a 126 grammot.

A telefonba szerelt 3 megapixeles CMOS szenzor egy elforgatható optikán keresztül készít fényképeket, illetve 144×176 pixeles felbontású, MPEG4 formátumú videófelvételeket. Az anyagok a 32 MB méretű belső memóriában, illetve memóriakártyákon egyaránt eltárolhatók.

A TFT technológiájú belső kijelző 2,2 colos képátlón 176×220 képpontot, illetve 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni, a kiegészítő külső display pedig 88×110 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat).

Az USB csatlakozós, MP3 lejátszós, MMS képes LG U8180F energiaellátásáról egy igen csak combos, 1.400 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A készülék ára, illetve piaci debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle