Connect with us

technokrata

Új Motorola mobilok és egyéb kiegészítők

Kütyük

Új Motorola mobilok és egyéb kiegészítők

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola rengeteg új termékkel jelent meg az évente megrendezett Motonow rendezvényen.

Motorola ROKR zenetelefon termékcsalád
A Motorola különös hangsúlyt fektetett újonnan bemutatásra kerülő zenetelefon-termékcsaládjára, amely a zenekedvelők millióit veszi célba. A ROKR termékcsaládba olyan telefonok tartoznak, amelyek különleges zenei billentyűkkel, optimalizált zenei lejátszófelülettel, megnövelt audiókapacitással és memóriával (belső, ill. cserélhető) és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkeznek.

Motorola PEBL és SLVR

A Motorola idén az egész világot felpezsdítette az új Motorola PEBL és SLVR bemutatásával. A PEBL ultraelegáns kerek és finom alakjával. A telefonkagylóba különleges ˝önműködő˝ mechanizmus van beépítve. Ennek segítségével a használó egy kézzel kezelheti és nyithatja ki a telefont, amelynek magas fényű fémborítása fokozza a készülék megjelenésének könnyedségét. A régebben ˝candybar˝-ként ismert készüléket újradefiniálva az SLVR olyan vékony, akár a RAZR, és 85 grammos súlyával szinte pehelykönnyű. Rafinált formájába integrált VGA-kamera, Bluetooth-hozzáférés, digitális audiolejátszó és nagysebességű információcserét lehetővé tévő EDGE-egység került.

Motorola E815
Legyen mobil és közben szórakozzon is! A szélessávú mobilgyorsasággal, CDMA 1X és EV-DO technológiákon alapulva működő Motorola E815 segítéségével élvezheti a Verizon Wireless V CAST technológiát; hírvideókat, sporthíreket fogadhat telefonján.

Motorola MOTOMESH Szélessávú Multirádió
A MOTOMESH támogatja a nagysebességű adat-, videó- és helymeghatározási szolgáltatásokat vonalas és mobiltelefont használók számára egyaránt. Ez a megoldás lehetővé teszi a készenléti szervek számára, hogy megerősítsék a közbiztonságot azáltal, hogy például balesetek során az első beavatkozók számára biztosítják a biztonságos és különleges 4,96 GHz-es szélsősávú hozzáférést – bárhol, bármikor.

Motorola Automatic License Plate Recognition (ALPR)
A bűnüldözési szakembereknek segítséget nyújtva a Motorola ALPR automatikusan lokalizálja és elérhetővé teszi a rendszámtáblák képét, képes feldolgozni a karaktereket, majd összehasonlítást végezni megadott listákkal és elküldeni a dekódolt rendszámtábla információt egy megadott adatbázisprogramba a gyors személyazonosság-ellenőrzés érdekében – így biztosítva a készenléti szervek fokozott biztonságát és munkájuk eredményességét.

blnc Bluetooth Autóskészlet IHF1000
Ugorjon be a kocsiba, és kommunikáljon kéz és vezetékek nélkül. Csak kapcsolja be a motort, és Bluetooth-felszereltségű telefonja vagy headsetje automatikusan továbbítja a beszélgetést az in-car system irányába. A kéz nélküli hívást egyszerűen kezdeményezhetjük: nyomjuk meg a stílusos krómbillentyűk egyikét vagy mondjuk ki a tárcsázni kívánt számot vagy nevet. A készülék a bejövő hívásokról is tájékoztatást ad, így eldöntheti, hogy fogadja vagy elutasítja-e a hívást. Már megérkezett, de szeretné folytatni a beszélgetést? Egyszerűen kapcsolja ki a motort, és az egység automatikusan, megszakítás nélkül visszairányítja a hívást a mobiltelefon vagy headset irányába.

Whole-Home Media Vége azoknak a napoknak, amikor még Önnek kellett ráhangolódnia a szórakozásra? Mostantól a szórakozás hangolódik Önre! Élvezze a vezetéknélküli hozzáférést kedvenc digitális készülékeihez, bárhonnan és bármikor. A sporthírek ezentúl követik önt a konyhából a hálószobába, digitális képeit kivetítheti a nagyképernyős televízió segítésével, és zenekollekcióját a nappaliban álló hi-fi berendezés játssza le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle