Connect with us

technokrata

Új Motorola mobilok és egyéb kiegészítők

Kütyük

Új Motorola mobilok és egyéb kiegészítők

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola rengeteg új termékkel jelent meg az évente megrendezett Motonow rendezvényen.

Motorola ROKR zenetelefon termékcsalád
A Motorola különös hangsúlyt fektetett újonnan bemutatásra kerülő zenetelefon-termékcsaládjára, amely a zenekedvelők millióit veszi célba. A ROKR termékcsaládba olyan telefonok tartoznak, amelyek különleges zenei billentyűkkel, optimalizált zenei lejátszófelülettel, megnövelt audiókapacitással és memóriával (belső, ill. cserélhető) és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkeznek.

Motorola PEBL és SLVR

A Motorola idén az egész világot felpezsdítette az új Motorola PEBL és SLVR bemutatásával. A PEBL ultraelegáns kerek és finom alakjával. A telefonkagylóba különleges ˝önműködő˝ mechanizmus van beépítve. Ennek segítségével a használó egy kézzel kezelheti és nyithatja ki a telefont, amelynek magas fényű fémborítása fokozza a készülék megjelenésének könnyedségét. A régebben ˝candybar˝-ként ismert készüléket újradefiniálva az SLVR olyan vékony, akár a RAZR, és 85 grammos súlyával szinte pehelykönnyű. Rafinált formájába integrált VGA-kamera, Bluetooth-hozzáférés, digitális audiolejátszó és nagysebességű információcserét lehetővé tévő EDGE-egység került.

Motorola E815
Legyen mobil és közben szórakozzon is! A szélessávú mobilgyorsasággal, CDMA 1X és EV-DO technológiákon alapulva működő Motorola E815 segítéségével élvezheti a Verizon Wireless V CAST technológiát; hírvideókat, sporthíreket fogadhat telefonján.

Motorola MOTOMESH Szélessávú Multirádió
A MOTOMESH támogatja a nagysebességű adat-, videó- és helymeghatározási szolgáltatásokat vonalas és mobiltelefont használók számára egyaránt. Ez a megoldás lehetővé teszi a készenléti szervek számára, hogy megerősítsék a közbiztonságot azáltal, hogy például balesetek során az első beavatkozók számára biztosítják a biztonságos és különleges 4,96 GHz-es szélsősávú hozzáférést – bárhol, bármikor.

Motorola Automatic License Plate Recognition (ALPR)
A bűnüldözési szakembereknek segítséget nyújtva a Motorola ALPR automatikusan lokalizálja és elérhetővé teszi a rendszámtáblák képét, képes feldolgozni a karaktereket, majd összehasonlítást végezni megadott listákkal és elküldeni a dekódolt rendszámtábla információt egy megadott adatbázisprogramba a gyors személyazonosság-ellenőrzés érdekében – így biztosítva a készenléti szervek fokozott biztonságát és munkájuk eredményességét.

blnc Bluetooth Autóskészlet IHF1000
Ugorjon be a kocsiba, és kommunikáljon kéz és vezetékek nélkül. Csak kapcsolja be a motort, és Bluetooth-felszereltségű telefonja vagy headsetje automatikusan továbbítja a beszélgetést az in-car system irányába. A kéz nélküli hívást egyszerűen kezdeményezhetjük: nyomjuk meg a stílusos krómbillentyűk egyikét vagy mondjuk ki a tárcsázni kívánt számot vagy nevet. A készülék a bejövő hívásokról is tájékoztatást ad, így eldöntheti, hogy fogadja vagy elutasítja-e a hívást. Már megérkezett, de szeretné folytatni a beszélgetést? Egyszerűen kapcsolja ki a motort, és az egység automatikusan, megszakítás nélkül visszairányítja a hívást a mobiltelefon vagy headset irányába.

Whole-Home Media Vége azoknak a napoknak, amikor még Önnek kellett ráhangolódnia a szórakozásra? Mostantól a szórakozás hangolódik Önre! Élvezze a vezetéknélküli hozzáférést kedvenc digitális készülékeihez, bárhonnan és bármikor. A sporthírek ezentúl követik önt a konyhából a hálószobába, digitális képeit kivetítheti a nagyképernyős televízió segítésével, és zenekollekcióját a nappaliban álló hi-fi berendezés játssza le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd