Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendhagyó kialakítású új Samsung mobiltelefon

Kütyük

Rendhagyó kialakítású új Samsung mobiltelefon

A Samsung legújabb, kagylóformájú mobiltelefonjának legfontosabb ismertetőjele, hogy kijelzője nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható.


A Samsung SCH-V670 típusjelzésű készülék csukott állapotban 98,6 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 27,5 milliméter vastag.

A 90 gramm tömegű, EV-DO szabványú újdonság belső kijelzője egy igazi gyöngyszem: a 2 colos képátlójú, TFT technológiájú LCD 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A kívül elhelyezett kiegészítő LCD 1,06 colos képátlóval, valamint 128×96 képpontos felbontással bír. Az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép optikája szokatlan módon a telefon oldalán kapott helyet.

A kereskedelmi forgalomban mintegy 500 dolláros (100 ezer forint) áron debütálú telefonban lényegében az összes új fejlesztés helyet kapott. A készülékben találunk többek közt egy TV tunert, egy GPS helymeghatározó modult, egy MP3 lejátszó alkalmazást, egy VOD (Video On Demand) szolgáltatást, egy PDF állománykezelőt, egy infravörös portot, ezenkívül pedig a PictBridge közvetlen nyomtatási lehetőség sem hiányzik a telefonból.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés