Connect with us

technokrata

Motorola Moto Q, RAZRWIRE és WiMAX újdonságok

Kütyük

Motorola Moto Q, RAZRWIRE és WiMAX újdonságok

Bluetooth képes szemüveg, a Mesh Hálózatok következő generációja és a világ legvékonyabb QWERTY-telefonja – csak néhány azok közül a forradalmian új termékek közül, amelyeket a Motorola mutatott be a minden évben megrendezésre kerülő Motonow konferenciáján.

A vállalat a vezeték nélküli hétköznapok iránti töretlen elkötelezettségét bizonyítva dobott piacra egy sor új terméket és technológiát, amelyeket annak érdekében fejlesztettek ki, hogy egyszerű, folyamatos hozzáférést biztosítsanak fogyasztóik számára információhoz, szórakozáshoz és kommunikációhoz.

Moto Q

Megérkezett a világ legvékonyabb, legkönnyebb QWERTY telefonja, a Moto Q. A QWERTY és a legmodernebb mobiltechnológia vezetéknélküli ötvözésének segítségével a Q az e-mailek és hangok kézbesítését egyesíti a szórakozással egyetlen meglepően sokoldalú, de vékony készülékben. Ez a sokfunkciós telefon a Motorola ultravékony RAZR-designját követi és a Microsoft legújabb Windows Mobile 5.0 szoftverjének köszönhetően rugalmas e-mailezést biztosít. Az elegáns, kézbe simuló, ugyanakkor erőteljes Moto Q a tökéletes mobilitás hatékonyságát kínálja felhasználóinak.

RAZRWIRE
A mobilozni vágyóknak ezután a szabadban sem kell lemondaniuk a kommunikáció élményéről: bármilyen sport- ill. szabadidős tevékenység közben is kapcsolatban maradhatnak a RAZRWIRE Bluetooth szemüveg segítségével. A legújabb vezetéknélküli Bluetooth technológia és az Oakley szemüvegeinek ötvözéséből létrejövő RAZRWIRE lehetővé teszi az aktív fogyasztók számára, hogy kerékpározzanak, túrázzanak, vitorlázzanak vagy játsszanak, és mindez idő alatt kéz és kábel nélküli hozzáférést élvezzenek a Bluetooth-felszereltségű eszközökhöz. A RAZRWIRE szeptembertől a magyar piacon is elérhető lesz.

Motorola Ojo Video Mail
Hagyjon üzenetet, csak el ne felejtsen mosolyogni közben! Mostantól nincs szükség arra, hogy készenlétben álljon Motorola Ojo Személyes Videótelefonja mellett, hogy ismerős arcokat láthasson. Az Ojo Video Mail segítségével videóüdvözletet vehet fel bejövő hívásai részére, illetve a hívó fél videóüzenetet hagyhat, amelyet az Ojo későbbi lejátszás céljára rögzít. A Motorola Ojóval kezdeményezett élő videóbeszélgetésekhez hasonlóan a Video Mail is kiváló minőségű videókat és tökéletesen szinkronizált hangot biztosít.

Motorola WiMAX Megoldások
Ezt a terméket úgy terveztük meg, hogy multimédiás és nagysebességű vezetéknélküli szélessávú szolgáltatások egész sorát biztosítja a 2,5G illetve 3G mobilhálózatok költségének töredékéért. A Motorola WiMAX (802.16e) megoldásokat használó új Moto Wi4 termékportfóliója IP-hozzáféréses technológiájának és a P2P építésmódnak köszönhetően sikerült kiküszöbölni a hierarchikus mobiltelefon-hálózatok felszerelésének alkalmazását, és csökkentettük az alap- és operációs költségeket.

Motorola Canopy Megoldások
A Motorola több millió dolláros szerződést kötött a Fülöp-szigeteki SMART Communications vállalattal. A Canopy-termékcsalád (vezetéknélküli, szélessávú termékek) megbízható, nagysebességű Internet-kapcsolatot biztosít, lehetővé téve a SMART részére, hogy megfizethető árú szélessávú ill. adatszolgáltatásokat kínálhasson a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd