Connect with us

technokrata

Káprázatos kijelzőjű, 3 megapixeles új kagylómobil

Kütyük

Káprázatos kijelzőjű, 3 megapixeles új kagylómobil

A Casio piacra dobta legújabb mobiltelefonját, a nagy felbontású LCD-vel és digitális fényképezőgéppel felvértezett, W31CA típusjelzésű készüléket.


A Japánban a KDDI operátor kínálatában fellelhető újdonság kamerája nem kevesebb mint 3,2 megapixeles (2.048×1.536) felbontású, ezenkívül pedig a TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző sem éppen piskóta: a 262 ezer színárnyalatú display 240×400 képponttal rendelkezik, ami roppant részletgazdag és élettel teli képi világot eredményez.

A kagylóformájú Casio mobiltelefon csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 28 milliméter vastag, tömege pedig sajnos eléri a 143 grammot. A telefonba 24 MB belső memória került, mely miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető. A piros és szürke színárnyalatokban kapható Casio W31CA hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van ellátva, egy speciális szoftver révén pedig Excel, Word, PowerPoint és PDF állományok is megtekinthetők rajta.

A telefonból még a GPS helymeghatározó modul és az analóg TV tuner sem maradt ki, ellenben kár, hogy Bluetooth kontrollerrel nincs felvértezve a készülék. Azt egyelőre sajnos még nem lehet tudni, hogy a Casio W31CA-ból készül-e majd az európai piacokra szánt változat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle