Connect with us

technokrata

Értékes djuice ajándékok: pontgyűjtés a Szigeten

Kütyük

Értékes djuice ajándékok: pontgyűjtés a Szigeten

Egyedülálló módon idén először mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei részére elérhetővé teszi a Pannon GSM a Sziget időtartama alatt a wapsziget.pgsm.hu színes böngészhető oldalt, ahol számos érdekes és hasznos információt találunk a Szigetről, ingyenesen tölthetünk le háttérképeket, és pontok gyűjtésével djuice-os ajándékokat is nyerhetünk.

Érdemes a wapsziget.pgsm.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a rendezvény ideje alatt, mert a legfrissebb hírek, közlekedési információk, színpadi műsorok, szolgáltatások mellett értékes nyereményeket is lehet nyerni a Pannon GSM pontgyűjtő játékában. A wapos oldalon naponta kétszer jelentkező kvíz kérdésire helyesen válaszolók mobiltelefonjára pontokat ír jóvá a Pannon GSM, az összegyűlt pontokat pedig djuice-os ajándékokra lehet beváltani a djuice Siesta helyszínén.

A rendezvény főtámogatója, a Pannon GSM saját előfizetőinek egyéb wapos tartalmakat is elérhetővé tesz: így a Szigeten fellépő előadók zenéje – többek között Morcheeba, Basement Jaxx, Anima Sound System – letölthető polifonikus csengőhangként és true tone formátumban, sőt a rendezvényen készült színpadi sztárfotók is elérhetőek. A nem pannonos ügyfelek emelt díjas SMS-ben kérhetik kedvencük csengőhangját vagy sztárfotóját.

A nyereményre beváltható pontokat a pannonosok SMS-ben beküldött Sziget praktikák leírásával is gyűjthetik, sőt érdemes lesz részt venni az MMS fotópályázaton is, a 1777-es számra küldött MMS-ek is pontot érnek, a legjobb képek ráadásul másnap a wapon is láthatóak.

Azok a mobilos Szigetlátogatók, akik nem akarnak lemaradni az eseményekről a 06-20-22-002-es számon egy normál díjas sms áráért regisztrálhatnak majd a SZIGET szó elküldésével, és így egy héten át napi három SMS-ben értesülhetnek a legfontosabb helyszínek programjairól. A szolgáltatásra a Pannon GSM ügyfelei a wapon is jelentkezhetnek.

A Pannon GSM nem pusztán szponzorként, hanem önálló programgazdaként is jelen lesz a Szigeten: a djuice Siesta táborhelye a keleti kényelem körülményei között kínálja fel a nyugati telekommunikáció legújabb szolgáltatását, a mobil szélessávon elérhető szórakoztató tartalmakat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd