Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile legújabb telefonjai

Kütyük

A T-Mobile legújabb telefonjai

Nyilvánosságra került egy dokumentum, mely a T-Mobile-nál várhatóan még ebben a hónapban megjelenő legújabb mobiltelefonokat sorolja fel.


Sajnos nem teljesen biztos, hogy a dokumentum eredeti, és mivel angol nyelvű, a felsorolt készülékek magyarországi bevezetésére lehet, hogy csak később, vagy pedig egyáltalán nem kerül sor.

A VGA felbontású, négyszeres digitális zoom funkciós beépített digitális fényképezőgéppel felvértezett Samsung E635 elsősorban divatos szétcsúsztatható kialakításáról ismerszik meg. A készülék előreláthatólag augusztus végén, vagy szeptember elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.

A Nokia idén tavasszal debütált legújabb kagylómobilját, a Nokia 6101-et várhatóan ugyancsak ebben a hónapban dobja piacra a T-Mobile. Természetesen ebből a készülékből sem hiányzik a VGA felbontású kamera, mely többek közt videókat is képes rögzíteni.

A magenta színű szolgáltató harmadik augusztusi újdonsága Samsung X495 névre hallgat. A 129 dolláros, vagyis mintegy 26 ezer forintos készülék elsősorban széthajtható kialakításáról, rejtett antennájáról, valamint OLED technológiájú külső kijelzőjéről ismerszik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés