Connect with us

technokrata

A T-Mobile legújabb telefonjai

Kütyük

A T-Mobile legújabb telefonjai

Nyilvánosságra került egy dokumentum, mely a T-Mobile-nál várhatóan még ebben a hónapban megjelenő legújabb mobiltelefonokat sorolja fel.


Sajnos nem teljesen biztos, hogy a dokumentum eredeti, és mivel angol nyelvű, a felsorolt készülékek magyarországi bevezetésére lehet, hogy csak később, vagy pedig egyáltalán nem kerül sor.

A VGA felbontású, négyszeres digitális zoom funkciós beépített digitális fényképezőgéppel felvértezett Samsung E635 elsősorban divatos szétcsúsztatható kialakításáról ismerszik meg. A készülék előreláthatólag augusztus végén, vagy szeptember elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.

A Nokia idén tavasszal debütált legújabb kagylómobilját, a Nokia 6101-et várhatóan ugyancsak ebben a hónapban dobja piacra a T-Mobile. Természetesen ebből a készülékből sem hiányzik a VGA felbontású kamera, mely többek közt videókat is képes rögzíteni.

A magenta színű szolgáltató harmadik augusztusi újdonsága Samsung X495 névre hallgat. A 129 dolláros, vagyis mintegy 26 ezer forintos készülék elsősorban széthajtható kialakításáról, rejtett antennájáról, valamint OLED technológiájú külső kijelzőjéről ismerszik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle