Connect with us

technokrata

A T-Mobile legújabb telefonjai

Kütyük

A T-Mobile legújabb telefonjai

Nyilvánosságra került egy dokumentum, mely a T-Mobile-nál várhatóan még ebben a hónapban megjelenő legújabb mobiltelefonokat sorolja fel.


Sajnos nem teljesen biztos, hogy a dokumentum eredeti, és mivel angol nyelvű, a felsorolt készülékek magyarországi bevezetésére lehet, hogy csak később, vagy pedig egyáltalán nem kerül sor.

A VGA felbontású, négyszeres digitális zoom funkciós beépített digitális fényképezőgéppel felvértezett Samsung E635 elsősorban divatos szétcsúsztatható kialakításáról ismerszik meg. A készülék előreláthatólag augusztus végén, vagy szeptember elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.

A Nokia idén tavasszal debütált legújabb kagylómobilját, a Nokia 6101-et várhatóan ugyancsak ebben a hónapban dobja piacra a T-Mobile. Természetesen ebből a készülékből sem hiányzik a VGA felbontású kamera, mely többek közt videókat is képes rögzíteni.

A magenta színű szolgáltató harmadik augusztusi újdonsága Samsung X495 névre hallgat. A 129 dolláros, vagyis mintegy 26 ezer forintos készülék elsősorban széthajtható kialakításáról, rejtett antennájáról, valamint OLED technológiájú külső kijelzőjéről ismerszik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd