Connect with us

technokrata

TV, MP3 és GPS is került az LG új telefonjába

Kütyük

TV, MP3 és GPS is került az LG új telefonjába

Az LG bejelentette legújabb mobiltelefonját, a többek közt műholdas televíziós adások vételére is alkalmas SB120-as készüléket.


A divatos széthajtható kialakítású telefon rendkívül fejlett multimédiás szolgáltatásokkal bír, segítségével ugyanis nem csak TV-zni, hanem akár zenét hallgatni is lehet. Az MP3 lejátszó alkalmazás fontosabb funkcióinak eléréshez nem szükséges szétnyitni a készüléket, mert a fejlesztők a fedlapon néhány dedikált zenelejátszó gombot is elhelyeztek.

A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző egy igazi csúcskategóriás darab: QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontásához nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat párosul. Ezenkívül a beépített digitális fényképezőgépre sem lehet egy rossz szavunk sem: a CCD képszenzorra épülő, többek közt vakuval és videófelvételi funkcióval is felvértezett kamera révén akár 2 megapixeles felbontású fotók is készíthetők. A telefon belső memóriája memóriakártyák révén könnyedén bővíthető.

Tulajdonképpen már csak a hab azon a bizonyos képzeletbeli tortán, hogy az LG SB120-ban még egy GPS helymeghatározó modult is találunk. A készülék várható ára egyelőre sajnos ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle