Connect with us

technokrata

Mennyibe kerül a 3G használata?

Kütyük

Mennyibe kerül a 3G használata?

Miközben Magyarországon egyelőre még csak tesztüzemben működik a harmadik generációs mobiltelefónia, addig a szomszédos Ausztriában már az árharc is beindult a 3G kapcsán.

A Hutchison 3G Austria a napokban kisebb-nagyobb változtatásokat hajtott végre 3G árazásán. Ennek értelmében július 29-től a 7 eurós, vagyis mintegy 1.700 forintos 3Data Small csomagban 30 MB adatforgalom foglaltatik benne. Az ezt meghaladó forgalomért, MB-onként 40 euró centet, vagyis mintegy 100 forintot kell fizetni. A 90 MB feletti forgalom ugyancsak MB-onként 20 euró centbe, vagyis körülbelül 50 forintba kerül.

Ezenkívül a 3Data Large és 3Plus Data Large csomag is megváltozott: az ezeket használó előfizetők az 500 MB-os forgalmi határt átlépve MB-onként 20 euró centet fizetnek. Az új előfizetőkre érvényes 1.000 MB-os bónusz egyébként továbbra is érvényben van. Újdonság, hogy az említett árak nem csak UMTS, hanem GPRS, illetve EDGE hálózatokban lebonyolított adatforgalomra is vonatkoznak.

A Hutchison 3G Austria legújabb akciója keretében a Motorola V975-ös mobiltelefont és 3Deal Tarif, vagy 3Visuell 100 csomagot vásárlók 333 percnyi ingyenes beszélgetést kapnak. A kedvezmény hang- és videóhívásokra egyaránt felhasználható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle