Connect with us

technokrata

Kedvezményes djuice csomag diákoknak!

Kütyük

Kedvezményes djuice csomag diákoknak!

A Pannon GSM rendkívüli ajánlatot dolgozott ki a felsőoktatásban tanulók számára.

Student Pack néven kedvezményes tarifacsomagokat kínál a Pannon GSM a felsőoktatásban tanuló diákok részére augusztus 1-jétől. A kifejezetten a főiskolások és egyetemisták igényei alapján összeállított két csomag megkönnyíti a vezeték nélküli kommunikációt.

A felsőoktatásban tanuló diákok két ajánlat közül választhatnak. Az első csomaghoz Pannon MobiCard Plusz, SIM-kártya, és havi 100 MB díjmentes GPRS forgalom tartozik, mely a WAP és az Internet használatára egyaránt felhasználható. A csomag egyszeri csatlakozási díja bruttó 5.000 forint, havidíja bruttó 4.000 forint. Elsősorban a hordozható számítógéppel rendelkező diákok számára ajánlott, még gyorsabbá és egyszerűbbé téve számukra a vezeték nélküli adatkommunikációt. A mobil szélessáv használatára is alkalmas Pannon MobiCard Plusz teljes körű adatátviteli kiszolgálást biztosít, a hálózati hozzáféréstől kezdve a fax és sms küldésén át az e-mailezésig. A Pannon GSM folyamatosan bővülő mobil szélessávú hálózata által biztosított nagy adatátviteli sebesség az ország sűrűbben lakott területein, így Budapesten, a Balaton környékén és a nagyobb vidéki városokban is igénybe vehető.

A második csomag egy mobiltelefont (Nokia 6230i vagy Nokia 3230), egy SIM kártyát djuice számlás tarifacsomaggal, és havi 30 MB díjmentes GPRS forgalmat tartalmaz. A csomag egyszeri csatlakozási díja bruttó 10.000 forint, havidíja bruttó 6.000 forint, amelyből havi bruttó 3.600 forint felhasználható belföldi beszélgetésre, SMS és MMS küldésre.

A csomagok kizárólag felsőoktatásban tanuló diákok számára új előfizetéssel vásárolhatóak meg. Meglévő ügyfelek is részt vehetnek az ajánlatban, de ebben az esetben is új előfizetés vásárlása szükséges; minkét csomag esetén három éves hűségnyilatkozatot kell aláírni. A két csomag együttesen nem igényelhető.

A felsőoktatásban tanuló diákoknak szóló ajánlat további részleteiről a 1220-as számon kaphatnak az érdeklődők felvilágosítást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle