Connect with us

technokrata

Itt a legújabb navigációs PDA

Kütyük

Itt a legújabb navigációs PDA

A napokban egy újabb, többek közt helymeghatározásra is képes PDA jelent meg a kereskedelmi forgalomban.


A Mobile Crossing által piacra dobott készülék WayPoint 200 névre hallgat, lelke pedig nem más, mint a Microsoft féle Windows Mobile 2003 for Pocket PC operációs rendszer. Az integrált GPS modul és a fejlett navigációs szoftver révén a készülék szóban és vizuálisan egyaránt képes elősegíteni az úton lévők navigációját, ezenfelül pedig még közlekedési és időjárási információkkal is szolgál.

A 749 dolláros, vagyis mintegy 150 ezer forintos áron kapható újdonság 135 milliméter hosszú, 79 milliméter széles, 16 milliméter vastag, illetve 170 gramm tömegű. A megfelelő számítási teljesítményről egy 400 MHz-es órajelű, Intel XScale PXA260 típusjelzésű mikroprocesszor gondoskodik, mely 64 MB SDRAM, valamint 128 MB flashmemória társaságában végzi a dolgát. Természetesen a memóriabővítési lehetőség is adott: a készülékbe CompactFlash, Secure Digital és MultiMediaCard memóriakártyák egyaránt behelyezethetők.

A 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző egyrészt 65 ezer színárnyalatú, másrészt pedig 240×320 képpontot tudhat magáénak. A további fontosabb specifikációk közé sorolható a beépített mikrofon és hangszóró, a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, az infravörös port, a Bluetooth kompatibilitás, valamint a maximum 8 órás működési idő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák