Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb navigációs PDA

Kütyük

Itt a legújabb navigációs PDA

A napokban egy újabb, többek közt helymeghatározásra is képes PDA jelent meg a kereskedelmi forgalomban.


A Mobile Crossing által piacra dobott készülék WayPoint 200 névre hallgat, lelke pedig nem más, mint a Microsoft féle Windows Mobile 2003 for Pocket PC operációs rendszer. Az integrált GPS modul és a fejlett navigációs szoftver révén a készülék szóban és vizuálisan egyaránt képes elősegíteni az úton lévők navigációját, ezenfelül pedig még közlekedési és időjárási információkkal is szolgál.

A 749 dolláros, vagyis mintegy 150 ezer forintos áron kapható újdonság 135 milliméter hosszú, 79 milliméter széles, 16 milliméter vastag, illetve 170 gramm tömegű. A megfelelő számítási teljesítményről egy 400 MHz-es órajelű, Intel XScale PXA260 típusjelzésű mikroprocesszor gondoskodik, mely 64 MB SDRAM, valamint 128 MB flashmemória társaságában végzi a dolgát. Természetesen a memóriabővítési lehetőség is adott: a készülékbe CompactFlash, Secure Digital és MultiMediaCard memóriakártyák egyaránt behelyezethetők.

A 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző egyrészt 65 ezer színárnyalatú, másrészt pedig 240×320 képpontot tudhat magáénak. A további fontosabb specifikációk közé sorolható a beépített mikrofon és hangszóró, a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, az infravörös port, a Bluetooth kompatibilitás, valamint a maximum 8 órás működési idő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés