Connect with us

technokrata

Internet-elérés repülés közben

Kütyük

Internet-elérés repülés közben

Megállapodás az Intel és a Boeing között.

A Connexion by Boeing, a The Boeing Company egyik leányvállalata, és az Intel bejelentette, hogy a két vállalat együttműködik a nagysebességű, repülés közben használható vezeték nélküli internetes szolgáltatások elterjedésében és ezek népszerűsítésében. A megállapodás részeként a vállalatok sikeresen befejezték az Intel Centrino mobil technológiára épülő laptopos konfigurációs kompatibilitási tesztet, amely következtében a Connexion by Boeing internetes szolgáltatása lett az első olyan repülés közbeni program, amelyet „bevizsgáltak” az Intel Wireless Verification Program által.

A Connexion by Boeing az egyetlen, nagy sebességű, vezeték nélküli internetes elérhetőséget, adat és szórakoztatási lehetőségeket biztosító szolgáltatás a kereskedelmi légitársaságok és utasaik, valamint magán- és kormányzati repülőgépek számára.

A Wireless Verification Program keretében az Intel együttműködik a vezeték nélküli szolgáltatásokat biztosító cégekkel annak érdekében, hogy felismerjék és minimális szintre csökkentsék a szolgáltatások minőségével, a lefedettséggel és az állásidővel kapcsolatos, potenciális problémákat, melyek negatívan érinthetik a végfelhasználókat. A mai napig a program keretében már 103 szolgáltatót „vizsgáltak be”, akik világszerte több mint 70.000 hotspotot működtetnek.

„Az Intel és a Connexion by Boeing közösen tesztelik a nagysebességű, repülés közben használható Wi-Fi szolgáltatásokat, amelyek által biztonságos szolgáltatás nyújtható azon utasok számára, akik a repülőút alatt újabb elfoglaltságot szeretnének találni.” – mondta Keith Kressin, az Intel Mobil Platform csoportjának marketing igazgatója. „Az Intel és a Connexion by Boeing szeretne erőteljesen javítani a végfelhasználói élményen, és egy teljesen új világot megnyitni a repülés közbeni szórakoztatás, kommunikáció és „termelékenység” terén.”

„A Connexion szolgáltatásainak Intel Centrino mobil technológiával és ezt támogató termékekkel való kompatibilitásának tesztelése által biztosítani tudjuk légi utasaink számára a magas színvonalú, repülés közbeni Wi-Fi élményt, amelyet a földön megszokhattak – akár a weben szörfölnek, akár televízióműsorokat néznek, akár a vállalati hálózatra csatlakoznak.” – mondta David Friedman, a Connexion by Boeing marketing és kereskedelmi alelnöke.

A Connexion by Boeing és az Intel azért is együttműködik, hogy a kereskedelmi járatokon növeljék a légi utazás közbeni internet-hozzáférési lehetőségeket, többek között az üzleti vagy turista minőségben utazókat megcélzó promóciók vagy oktatási programok által. A Connexion by Boeing szolgáltatásai jelenleg 70 repülőgépen érhetőek el, amely napi több mint 100 útvonalat jelent a Lufthansa Airlines, a Scandinavian Airlines, a Japan Airlines, az ANA, a Singapore Airlines és a China Airlines járatain. Emellett az Austrian Airlines, a Korean Air, az El Al, az Asiana és Etihad is hamarosan bevezeti a nagysebességű szolgáltatásokat hosszú távú járataikon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd