Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkeznek a vadonatúj Asus mobiltelefonok

Kütyük

Érkeznek a vadonatúj Asus mobiltelefonok

Az eddigiekben elsősorban számítógépes termékeiről ismert Asus a jövőben minden korábbinál nagyobb figyelmet kíván szentelni a mobiltelefonos piacnak.


Az Asustek Computer munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy 2005 hátralévő részében globálisan legalább tíz új, saját márkajelzéssel ellátott Asus mobil készülék kerül majd forgalomba. A vállalat azt tervezi, hogy idén körülbelül 1 millió telefont dob piacra. Az Asus ezenkívül több új 2,5G modellt fog szállítani különböző japán cégek megrendelésére.

Az Asus az elmúlt héten rántotta le a leplet egyik legújabb modelljéről, a széthajtható kialakítással rendelkező J105-ről. A 260 dolláros, vagyis mintegy 52 ezer forintos áron kapható újdonságban egy VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású CCD képérzékelő teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig még egy Magicode szkenner is fellelhető benne.

Ugyancsak újdonságnak számít az Asus V66, mely a tajvani MediaTek egyik legfrissebb mobiltelefonos chipkészlete köré épül. A hagyományos kialakítású készülék hasonló adottságokkal bír, mint a J105-ös testvérmodell, ezenkívül pedig többek között MP3 és MPEG-4 lejátszóként is képes funkcionálni.

James Hsu, a vállalat egyik munkatársa elmondta, hogy az Asus várhatóan az idei esztendő végén jelenti majd be első harmadik generációs (3G) telefonját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés