Connect with us

technokrata

Érkeznek a vadonatúj Asus mobiltelefonok

Kütyük

Érkeznek a vadonatúj Asus mobiltelefonok

Az eddigiekben elsősorban számítógépes termékeiről ismert Asus a jövőben minden korábbinál nagyobb figyelmet kíván szentelni a mobiltelefonos piacnak.


Az Asustek Computer munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy 2005 hátralévő részében globálisan legalább tíz új, saját márkajelzéssel ellátott Asus mobil készülék kerül majd forgalomba. A vállalat azt tervezi, hogy idén körülbelül 1 millió telefont dob piacra. Az Asus ezenkívül több új 2,5G modellt fog szállítani különböző japán cégek megrendelésére.

Az Asus az elmúlt héten rántotta le a leplet egyik legújabb modelljéről, a széthajtható kialakítással rendelkező J105-ről. A 260 dolláros, vagyis mintegy 52 ezer forintos áron kapható újdonságban egy VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású CCD képérzékelő teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig még egy Magicode szkenner is fellelhető benne.

Ugyancsak újdonságnak számít az Asus V66, mely a tajvani MediaTek egyik legfrissebb mobiltelefonos chipkészlete köré épül. A hagyományos kialakítású készülék hasonló adottságokkal bír, mint a J105-ös testvérmodell, ezenkívül pedig többek között MP3 és MPEG-4 lejátszóként is képes funkcionálni.

James Hsu, a vállalat egyik munkatársa elmondta, hogy az Asus várhatóan az idei esztendő végén jelenti majd be első harmadik generációs (3G) telefonját.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle