Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dinamikusan terjeszkedik a T-Mobile 3G

Kütyük

Dinamikusan terjeszkedik a T-Mobile 3G

Az ország első 3G ügyféltesztjét útjára indító T-Mobile videotelefonálásra, mobil tévézésre és gyors mobilinternetre is alkalmas harmadik generációs hálózatát, valamint 3G roaming partnereinek körét folyamatosan bővíti.

Újabb nagyobb számú bázisállomás bekapcsolásával a T-Mobile budapesti 3G teszthálózatával lefedett terület jelentősen növekszik és a roaming terén újdonság, hogy ezentúl külföldiek is videotelefonálhatnak majd a fővárosban.


A T-Mobile budapesti 3G teszthálózata – a pályázati kiírásban foglalt elvárásokat jelentősen túlteljesítve – augusztus elejére már a főváros közel felén elérhető lesz. A gyorsított ütemű fejlesztés eredményeként a piacvezető mobilcég a nyár utolsó hónapjára az ügyfélteszt indulásakor üzemelő 3G bázisállomásainak számát megháromszorozza. A lefedett területek növelésén túl a társaság célja, hogy a 3G mind több helyen beltéren is elérhető legyen, valamint a hálózat hangolásával a lehető legjobb minőséget nyújtsa a felhasználóknak. Érdekességként a harmadik generációs mobil multimédia, azaz a videotelefon, a mobil tv és a gyors mobilinternet a 3G teszt keretében a napokban Budapesten kívül a Formula1 versenyek idején a Hungaroringen is elérhető lesz.

Az országhatárokon kívül szintén egyre több helyen használható majd a videotelefon, köszönhetően annak, hogy a 3G roaming partnerek száma újabb kettővel bővülve 10-re nőtt. Újdonság az is, hogy a T-Mobile teljesen átjárhatóvá tette 3G teszthálózatát. Ennek megfelelően már nem csak a hazai T-Mobile-osok barangolhatnak és videotelefonálhatnak külföldön, hanem Budapestre látogatva a legtöbb – főként a FreeMove-hoz tartozó – partnerhálózat előfizetője is élhet ezzel a lehetőséggel.

A FreeMove-ot, a világ legnagyobb mobilszövetségét a T-Mobile International, az Orange, a Telefonica csoport és a TIM hozta létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal (például GPRS, MMS, 3G, vállalati alkalmazások), közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel előfizetőinek világszerte egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés