Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezeték nélküli Siemens telefonok: mindent tudnak, amit a mobilok

Kütyük

Új vezeték nélküli Siemens telefonok: mindent tudnak, amit a mobilok

A Siemens csütörtökön Hamburgban tartotta négy legújabb, vezeték nélküli Gigaset telefonjának világpremierjét.

A mindennapi használat során is ellenálló E450 és E455 – az utóbbi beépített üzenetrögzítőt is tartalmaz – ideális készülék a gyermekes családok valamint a barkácsolás és a kerti munka megszállottjai számára. A por-, ütés- valamint cseppálló vezeték nélküli telefonok színes kijelzővel, kihangosítóval és nagyméretű telefonkönyvvel rendelkeznek, és SMS-t is küldhetünk velük. A funkcióit tekintve mobiltelefonra emlékeztető Gigaset SL550 és üzenetrögzítős változata, az SL555 lakásunk elegáns kiegészítői lehetnek. A színes kijelzős, többszólamú csengőhangokon megszólaló készülékek telefonregiszterébe a telefonszámokon kívül e-mail-címeket és barátaink valamint családtagjaink születésnapját is elmenthetjük. A vezeték nélküli telefonok rezgéses hívásjelzés üzemmódba is állíthatók, és számítógéppel is összekapcsolhatjuk őket.


Ha a Gigaset E450-et vagy E455-öt használjuk otthon, többé nem kell aggódnunk, hogy a telefon elromlik, ha a gyerekek piszkos kézzel összefogdossák, belepi a por és a faforgács a műhelyben, esetleg a mosogató mellett hagyva ráfröccsen a víz. A Siemens új készülékeinek mindez meg sem kottyan. Az ütődések ellen gumipárnácskák védik a porral és a vízcseppekkel szemben is ellenálló vezeték nélküli telefonokat.

A sokoldalú Gigaset készülékek jó hangminőséget garantáló kihangosító funkciójának köszönhetően úgy cseveghetünk telefonon barátainkkal, mintha ők is együtt lennének velünk a szobában. A megvilágított billentyűzet, a nagyméretű, színes kijelző és a kezelési útmutatót tartalmazó menü egyszerű használatot tesznek lehetővé. A ˝helyiségfigyelő˝ telefonként is használható készülékek ideálisak a fiatal, kisgyermekes családok számára is.

A nagy baráti körrel rendelkező családok jól ki tudják használni a Gigaset E450 és E455 százötven bejegyzést engedélyező telefonkönyvét. A telefonok tizenötféle csengőhangot tartalmaznak, amelyeket hívócsoportokhoz illetve nevekhez rendelhetünk, így már a csörgés alapján meg tudjuk állapítani, hogy a legjobb barátunk, anyósunk vagy főnökünk keres-e minket. Ha csak röviden üdvözölni szeretnénk valakit, vagy spontán találkozót szervezünk, nem szükséges telefonálnunk, a készülékekről SMS-t is küldhetünk. Távollétünk esetén sem kell aggódnunk a hívások miatt, a Gigaset E455 harmincöt percnyi üzenetet tud rögzíteni.

A felfokozott, városi életstílushoz illeszkedő fekete és ezüst színű Siemens Gigaset SL550 és SL555 vezeték nélküli telefonok lekerekített vonalaik révén stílusos lakberendezési tárgyak lehetnek otthonunkban. Az elegáns, SL-osztályú Gigasetek azonban nem csupán külső, hanem belső értékekkel is büszkélkednek.

Ezentúl jegyzetelés vagy vacsorakészítés közben is könnyedén telefonálhatunk: az SL550 és SL555 kihangosító funkciója szabad kezet ad a telefonáláshoz. A kézibeszélőt kényelmesen lerakhatjuk magunk mellé, és így is halljuk, mit mond beszélgetőpartnerünk a vonal túlsó végén. Ha még ennél is kényelmesebben szeretnénk csevegni, csatlakoztassuk a kiegészítőként kapható fülhallgatót a telefonhoz.

A készülékek címlistájában kétszázötven nevet tudunk tárolni, amelyekhez három különböző számot (pl. mobiltelefonszám, faxszám, vezetékes telefon száma), e-mail-címet és születési dátumot rendelhetünk. A bejegyzéseket adatkábel segítségével áttölthetjük a személyi számítógépről a telefonra, és ugyanígy csengőhangokat illetve fotókat menthetünk le, amelyeket aztán a bejegyzésekhez tudunk társítani. A lehetőségeknek csak fantáziánk szab határt. Kisgyermekes családok számára fontos a készülék némítása. A Gigaset SL550 és SL555 rezgéses hívásjelző funkcióval rendelkezik, így a család alvásidő alatt is fogadhat hívásokat anélkül, hogy a kicsik felébrednének a telefoncsörgésre. Ha a családtagok nem tartózkodnak otthon, a harmincöt percnyi üzenet rögzítésére képes SL555 fogadja a hívásokat.

Az új Gigaset-készülékek akkor is a segítségünkre vannak, ha telefonálás helyett az üzenetírást választjuk. A készülékekkel 640 karakteres SMS-eket valamint e-mail-eket küldhetünk, és ötven darab szöveges üzenetet tárolhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés