Connect with us

Siemens SL75: exkluzív mobiltelefon újdonság

Kütyük

Siemens SL75: exkluzív mobiltelefon újdonság

A Siemens SL75 korántsem szokványos, egyedi formatervezése fényűző és stílusos eleganciát sugall.

Folyami kavicsra emlékeztető, lekerekített formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, fémes, csillogó hatást keltő külseje pedig letisztult megjelenést és élénkséget kölcsönöz a telefonnak.


Akár vásárolunk, akár az edzőteremben vagyunk, az SL75-tel élvezet a telefonálás. Ha mobiltelefonunk csörög, anélkül is fogadhatjuk a hívást és cseveghetünk a hívó féllel, hogy működésbe hoznánk a készüléket szétcsúsztató szerkezetet. A médialejátszó és a digitális kamera ugyancsak egyszerűen működtethetők a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában.

A sokoldalú SL75-tel a világ bármely táján telefonálhatunk, fényképeket és videofelvételeket készíthetünk, zenét hallgathatunk vagy akár multimédiás üzeneteket küldhetünk. A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. 52 MB belső memóriája elegendő helyet biztosít a multimédiás tartalmak tárolására. A készülékbe telepített, személyes adatok tárolására is szolgáló szervező és a háromdimenziós grafika szinte elengedhetetlen része az SL75-nek. A fotók és videók kitűnő minőségben jeleníthetők meg a nagyméretű, színes kijelzőn, de a mobiltelefon nemcsak a szemnek kedveskedik: MP3 és AAC formátumú csengőhangok széles skálája kényezteti fülünket, a videós csengőhangok pedig életre is keltik a dallamokban rejlő ritmust és ütemet. Az SL75-tel addig sem kell felfüggesztenünk a zenehallgatást, amíg a mobilunkon játszunk, vagy szöveges üzenetet írunk barátainknak.

A készülék várhatóan 2005 szeptemberétől vásárolható meg a hazai üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom