Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűsített, kedvező roaming díjak a T-Mobile-nál

Kütyük

Egyszerűsített, kedvező roaming díjak a T-Mobile-nál

A T-Mobile roaming tarifáinak átalakítása során első lépésként előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei számára július 1-től az eddigieknél kiszámíthatóbb, országonkénti díjazást vezet be. A változással egyidőben megújul a World Class roaming díjcsomag is.

A július 1-től életbe lépő roaming díjszabással egy adott országban ezentúl egyszerű és tervezhető lesz a mobilhasználat. A helyi hálózatok bármelyikét választva ugyanis az előfizetők percalapú számlázás mellett, egységes, könnyen megjegyezhető díjakkal indíthatnak vagy fogadhatnak hívásokat, illetve küldhetnek SMS-t az adott országban. A táblázatban felsorolt, jellemzően a leglátogatottabb országokban a T-Mobile ügyfelei a hazai mobilpiacon elérhető versenyképes díjakkal mobilozhatnak. Az új roaming díjakkal és azok alkalmazásával összhangban megújul a World Class díjcsomag is, amelyben az általános feltételek változása mellett a percdíjak jelentősen csökkennek és 12 kiemelt hálózatban további kedvezményekkel lehet telefonálni.

Július 1. és augusztus 31. között, a nyári szabadságok idején a T-Mobile csoport minden hálózatában 50 százalékkal csökkennek a hívásfogadás díjai. Az olcsóbb mobilhasználat a társaság ügyfelei számára automatikusan, külön eljárás nélkül igénybe vehető. Ennek köszönhetően az érintett országok T-Mobile hálózatain – idén már Horvátországban és Szlovákiában is – az akció időszakában a fogadott hívások percdíja a felére csökken.

A kedvezményes hívásfogadás az alábbi országok T-Mobile hálózatain érvényes: Ausztria, Amerikai Egyesült Államok, Csehország, Hollandia, Horvátország, Nagy-Britannia, Németország, Szlovákia.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés