Connect with us

technokrata

A TV2 népszerű műsoraival bővül a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatása

Kütyük

A TV2 népszerű műsoraival bővül a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatása

A műsorválaszték folyamatosan bővül majd.

A legnagyobb hazai mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-étől telefonjukon is nézhetik a TV2 népszerű műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív legjobb riportjait. A műsorválaszték folyamatosan bővül majd, a televíziós műsorokhoz – így az ország egyik legnépszerűbb hírműsorához, a Tényekhez is – kapcsolódó háttérképek, csengőhangok pedig minden T-Mobile-os számára elérhetővé válnak.

Érzelmek, indulatok, szerelem és kaland mobiltelefonon. A T-Mobile és a TV2 együttműködésének köszönhetően a legnagyobb hazai mobilcég 3G Mobil Tv kínálata júniustól új tartalmakkal bővül. Az ország egyik meghatározó kereskedelmi csatornájának sztárjai, kedvenc műsorvezetői, a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt “beköltöznek” a t-zones 3G portáljára. A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 műsorral bővülhet a T-Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása.

A T-Mobile 3G portálján keresztül holnaptól a Jóban Rosszban sorozat adásai a televíziós közvetítéssel egy időben mobilon is nézhetők lesznek. A Mobil Tv újszerű élményt kínál, hiszen a számos pesti és budai kerületet lefedő T-Mobile 3G hálózatnak köszönhetően a műsorok a kis kijelzőkön kiváló minőségben élvezhetők. Természetesen a Jóban Rosszban sorozathoz, a Naplóhoz, valamint az Aktívhoz és a Tényekhez kapcsolódó csengőhangokat, háttérképeket, ismertetőket a 3G tesztüzemtől függetlenül meghatározott díj ellenében bármely T-Mobile-os letöltheti.

„Együttműködésünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával egy olyan alternatív kommunikációs felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy nézőink bárhol figyelemmel kísérhessék kedvenc műsoraikat. A mobilitás és a digitális televíziózás két olyan aktuális kulcsterület az elektronikus médiumok piacán, amelyben a TV2 a T-Mobile segítségével mostantól élen jár.” – értékelte a partnerséget Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle