Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TV2 népszerű műsoraival bővül a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatása

Kütyük

A TV2 népszerű műsoraival bővül a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatása

A műsorválaszték folyamatosan bővül majd.

A legnagyobb hazai mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-étől telefonjukon is nézhetik a TV2 népszerű műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív legjobb riportjait. A műsorválaszték folyamatosan bővül majd, a televíziós műsorokhoz – így az ország egyik legnépszerűbb hírműsorához, a Tényekhez is – kapcsolódó háttérképek, csengőhangok pedig minden T-Mobile-os számára elérhetővé válnak.

Érzelmek, indulatok, szerelem és kaland mobiltelefonon. A T-Mobile és a TV2 együttműködésének köszönhetően a legnagyobb hazai mobilcég 3G Mobil Tv kínálata júniustól új tartalmakkal bővül. Az ország egyik meghatározó kereskedelmi csatornájának sztárjai, kedvenc műsorvezetői, a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt “beköltöznek” a t-zones 3G portáljára. A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 műsorral bővülhet a T-Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása.

A T-Mobile 3G portálján keresztül holnaptól a Jóban Rosszban sorozat adásai a televíziós közvetítéssel egy időben mobilon is nézhetők lesznek. A Mobil Tv újszerű élményt kínál, hiszen a számos pesti és budai kerületet lefedő T-Mobile 3G hálózatnak köszönhetően a műsorok a kis kijelzőkön kiváló minőségben élvezhetők. Természetesen a Jóban Rosszban sorozathoz, a Naplóhoz, valamint az Aktívhoz és a Tényekhez kapcsolódó csengőhangokat, háttérképeket, ismertetőket a 3G tesztüzemtől függetlenül meghatározott díj ellenében bármely T-Mobile-os letöltheti.

„Együttműködésünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával egy olyan alternatív kommunikációs felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy nézőink bárhol figyelemmel kísérhessék kedvenc műsoraikat. A mobilitás és a digitális televíziózás két olyan aktuális kulcsterület az elektronikus médiumok piacán, amelyben a TV2 a T-Mobile segítségével mostantól élen jár.” – értékelte a partnerséget Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés