Connect with us

technokrata

Electro World: online DVD kölcsönző Magyarországon

Kütyük

Electro World: online DVD kölcsönző Magyarországon

Az Electro World elindította DVD kölcsönző szolgáltatását Magyarországon. Az elektronikai kiskereskedelmi hálózattól a felhasználók havi előfizetési díjért korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek ki az ország egész területéről anélkül, hogy otthonukat el kéne hagyni.

A szolgáltatást a felhasználók az interneten keresztül tudják elérni: itt böngészhető a filmes adatbázis és választhatják ki a kölcsönözni kívánt DVD-ket. Ezt követően a filmeket postai úton kapják kézhez és tetszőleges ideig maguknál tarthatják. Miután megnéztek egy filmet, a küldeményekhez mellékelt ingyenes válaszborítékban visszaküldik és postafordultával kapják a következőt.

Az előfizetéses rendszerben működő szolgáltatás már havi 3490 Ft-ért igénybe vehető, és ezért az díjért az előfizetők korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek úgy, hogy egyszerre 2 DVD-t tarthatnak maguknál. A 2 DVD-s előfizetési csomagon kívül válaszható 3 DVD egyidejű kölcsönzése havi 4490 Ft-ért, vagy 4 DVD egyidejű kölcsönzése havi 5990 Ft-ért.

Sebestyén Péter, az Electro World Magyarország Kft. cégvezetője az indulással kapcsolatban a következőket mondta: úgy véljük egy ilyen DVD kölcsönző szolgáltatással hozzájárulunk ahhoz, hogy a hazai DVD lejátszó tulajdonosok a készülékükben minél nagyobb örömüket leljék. Havonta kevesebb mint egy DVD lemez áráért számos filmet tudnak otthon megnézni és akkor, amikor idejük engedi. Azon ügyfeleinknek pedig, akik még nem vásároltak DVD lejátszót, ha nálunk vásárolnak készüléket, 2 hét ingyenes DVD kölcsönzést kapnak tőlünk ajándékba.

Az Electro World a DVD kölcsönző üzemeltetéséről hosszú távú megállapodást írt alá a Filmdirekt Kft-vel, amely 2004. novemberi indulása óta nyújt hasonló szolgáltatást. A kölcsönző Magyarország egyik legnagyobb választékát biztosítja több mint 1800 filmet tartalmazó kínálatával, amelyben magyar és külföldi sikerfilmek, mesefilmek és számtalan művészfilm is megtalálható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle