Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile szuperkoncert vasárnap – tanácsok a koncertre érkezőknek

Kütyük

T-Mobile szuperkoncert vasárnap – tanácsok a koncertre érkezőknek

2005. június 26-én ingyenes T-Mobile szuperkoncert a Felvonulási téren!

Június 26-án vasárnap 17:30-tól egész estés koncert várja a kikapcsolódni vágyókat. A Felvonulás téri T-Mobile Kapcsolat koncerten a hazai énekesek mellett várhatóan több százezres nézősereg előtt lép fel Lionel Richie és Jimmy Cliff, az este két külföldi sztárvendége. A koncert nem nélkülözheti a legújabb és legmodernebb technikai megoldásokat sem. A színvonalas zene mellett hatalmas, TV minőségű képet nyújtó kivetítőkön a tér számos pontján követhető a színpadon zajló esemény. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a vetítőknek köszönhetően a tér nagy részén legfeljebb 50 méterről követhető legyen a koncert minden pillanata. A kiváló hangzásról a jelenleg elérhető legmodernebb rendszerek gondoskodnak, így CD minőségű, szabadtéri rendezvényen elérhető legjobb hangzás várja a közönséget. A rendezvény során kiemelt figyelem övezi a mozgáskorlátozottakat, számukra a koncert szervezői külön helyeket biztosítanak.

Tanácsok a koncertre érkezőknek
A Kapcsolat Koncertre várhatóan több százezren érkeznek, ezért a szervezők a legnagyobb körültekintést és türelmet kérik mindenkitől. A Műcsarnok épületéhez közel eső színpad az alábbi útvonalakon és módokon közelíthető meg:

  • Általában javasolt, hogy a koncert helyszínére mindenki gyalog érkezzen, a gépkocsikat a tértől messze, lehetőség szerint több utcányira vagy valamely tömegközlekedési eszköz megállójánál (P+R parkolók) hagyják.
  • A Hősök tere felől a Dózsa György úton érkezők a Benczúr Gyula utcánál útlezárásra számítsanak. A Benczúr utca-Bajza utca-Városligeti fasor felől a színpad előtti terület gyalogosan közelíthető meg. A tér telítettségének függvényében a Terézvárosi oldalon további útlezárásokkal lehet számolni a Damjanich és Dembinszky utcáknál.
  • A Hősök terén a Műcsarnok és a Műjégpálya felől érkezők az Olof Palme sétányon, vagy a Vajdahunyad vára megkerülésével gyalogosan közelíthetik meg a színpad előtti területet.
  • A színpad előtere a Keleti pályaudvar felől a Hungária körút irányából (Ajtósi Dürer fasor) szintén gyalogosan közelíthető meg.

Tömegközlekedési eszközök
A tömegközlekedési eszközök közül a kisföldalatti 16 órától üzemzárásig sűrűbben közlekedik és megállóit a Hősök terén 17:30-tól lezárják. A kisföldalatti a gyakoribb járatok mellett hosszabb ideig szállítja az utasokat, az utolsó járat 00:30-kor indul. Az 1-es és a 6-os jelzésű villamosok szintén hosszabb ideig, 00:30-ig közlekednek. A Felvonulási téren zajló T-Mobile Kapcsolat koncert iránti hatalmas érdeklődés miatt a helyszínt érintő BKV járatok, így a 75-es és 79-es troli, valamint a 4-es, 30-as és 20gy jelzésű autóbuszok 15 órától üzemzárásig kerülő útvonalon közlekednek.

A helyszínen az eligazodást tájékoztató táblák segítik.

Esélyegyenlőség
A Program ÖT (Összetartó Társadalom) célja a romák társadalmi elfogadásának erősítése, a diszkrimináció csökkentése Magyarországon. A tavaly ősszel indult kampány az Európai Unió és magyar költségvetés támogatásával valósul meg. Caramel, az idei Megasztár győztese a legnépszerűbb roma könnyűzenész Magyarországon. A tehetségkutató verseny nyertese a Program ÖT felkérésére többek között a Kapcsolat-koncertre írt, a romák és nem romák közös boldogulásának üzenetét megfogalmazó dallal lép fel. Az Együtt élünk című dal június 26-án hallható először a Felvonulási téren.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés