Connect with us

technokrata

Külföldről is egyszerűbb: új roaming tarifarendszer a Pannon GSM számlás ügyfeleinek

Kütyük

Külföldről is egyszerűbb: új roaming tarifarendszer a Pannon GSM számlás ügyfeleinek

2005. június 21-től nagy mértékben leegyszerűsíti a számlás ügyfelek roaming forgalmának árazását a Pannon GSM. Az eddigi gyakorlattól eltérően az egész világon mindössze három díjzóna érvényes, amelyeken belül szolgáltatótól függetlenül ugyanazokkal az árakkal számolhatnak az előfizetők.

A Pannon GSM nagy sikerrel vezette be Magyarországon elsőként az egységes belföldi percdíjakat kínáló tarifacsomagokat, és most hasonló jelentőségű lépésre készül a nemzetközi GSM forgalom terén. 2005. június 21-étől az eddig országonként és szolgáltatóként eltérő roaming ártáblázatokat áttekinthető és kiszámítható költségszerkezettel váltja fel. Ennek keretében nem csak az országokon belüli szolgáltatók közötti eltéréseket szüntette meg, de a világ 121, a Pannon GSM-mel roaming szerződésben álló országát is mindössze három tarifasávba sorolta be a mobilszolgáltató.

A legnépszerűbb európai úti célok, valamint gyakorlatilag az összes szomszédos ország a legkedvezőbb hívási díjakat kínáló 1. zónába tartozik. Minden sávban négy különböző, forgalmi iránytól függő percdíj érvényes, amelyekkel naptól és időszaktól, valamint szolgáltatótól függetlenül számolhatnak a számlás ügyfelek. További egyszerűsítés, hogy míg az eddigi rendszerben a roaming díjakat valuta alapon határozták meg, azaz a fizetendő forint összeg minden esetben az árfolyamtól függött, június 21-étől egységesen az alábbi táblázatban feltüntetett bruttó forint forgalmi díjakat számolja fel a Pannon GSM; a hívások számlázása minden esetben perc alapon történik.

Pannon GSM új számlás roaming tarifa (érvényes 2005. június 21-étől)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle