Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elismerés az est.hu-nak

Kütyük

Elismerés az est.hu-nak

Az est.hu megkapta a legerősebb márkáknak járó Superbrand minősítést.

A ma már 44 országban működő független szakmai szervezet 15 tagú Szakértői Bizottsága valamennyi hazánkban bejegyzett fogyasztói márka közül választotta ki a Pesti Est ingyenes kulturális és szabadidős, valamint az est.hu online programmagazint.

Az est.hu országos online programmagazin célja, hogy összegyűjtse és a lehető leggyorsabban, áttekinthetően eljuttassa a kulturális, és szabadidős programokkal kapcsolatos információkat az online olvasókhoz. A tartalomszolgáltatás két fő területe egyrészt a kulturális programok adatbázison alapuló közlése, másrészt az ajánlók és egyéb kiegészítő információk magazinszerű megjelenítése. Az egész országot lefedő több ezer programhely gyűjteménye mellett a budapesti helyek gyors megtalálását három, különböző zoomolású térkép teszi könnyebbé a látogatók számára a használatot.

A Nemzetközi Superbrands Szervezet superbrand-definíciója alapján végezte el a márkák minősítését: „Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.” Legfőbb célkitűzése, hogy a legerősebb márkák történetének, eredményeinek, sikereinek széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsák a figyelmet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés