Connect with us

technokrata

Animare TV újság

Kütyük

Animare TV újság

Múlt hét vasárnap óta új online tévéműsor várja a magyar internetezőket.

Az Animare TV újság számos újdonsággal szolgál a TV nézők milliói számára. Kivel ne fordult volna már elő, hogy lemaradt kedvenc TV műsoráról, vagy csak utólag értesült arról, hogy volt egy film, melyben kedvenc színésze játszott? Az Animare TV újság „Műsorfigyelő” szolgáltatásával ilyen többé nem történhet meg. Csak meg kell adni a film címét, vagy a szereplő nevét és a „Műsorfigyelő” e-mailben értesíti a felhasználót időben, ha valamely TV csatorna a megtekinteni kívánt műsort fogja játszani a közeljövőben.

Az Animare TV újság fejlett kereső szolgáltatással is rendelkezik, keresés végezhető a műsor címe, tartalma alapján, de keresni lehet akár a stáblistában, vagy a műfaj szerint is. Ha az internetező például sci-fi rajongó, akkor egyszerűen kilistázhatja azokat a műsorokat, melyeknek műfaja a sci-fi. Így nem kell a számos TV csatorna műsorát nap mint nap végiglapozni ahhoz, hogy a sci-fi filmeket megtalálja.

A megtekinteni kívánt műsorokról saját listát is lehet készíteni. Ebben a felhasználó segítségére lehet a „Kedvencek” nevű szolgáltatás. Így nem csak a hagyományos papírújságon karikázhatók be a megtekinteni kívánt filmeket, hanem az Animare TV újságban is megjelölhetők. A kiválasztott műsorok más színnel jelennek meg a weblapon, így jól elkülönülnek a többitől. A kedvenc műsorokról listát is lehet kérni, mely rendelkezésre áll nyomtatható formában is.

További újszerű megoldása az Animare TV újságnak az „Outlook szinkronizáló”. Ennek révén néhány egérkattintással egyszerűen át lehet másolni a kiválasztott TV műsorokat az Outlook alkalmazás naptárába. Így mielőtt az adott műsor elkezdődne, az Outlook értesíti a felhasználót, valamint a naptárban is áttekintheti, hogy mikor, milyen műsort kíván megnézni.

Az Animare TV újság webhelye bejelentkezés után automatikusan megjegyzi a látogató által megadott beállításokat, aminek köszönhetően a legközelebbi látogatásakor nem szükséges minden apró beállítást külön-külön újra elvégezni. Kikapcsolódásképpen izgalmas kvíz játék várja az oldalt felkeresőket, melyben bárki próbára teheti tudását a TV műsorokkal kapcsolatban. A játék első három helyezettjét minden hónapban értékes nyeremények várják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle