Connect with us

technokrata

Motorola V560-as mobil: olcsó Internetes hívások ADSL-en keresztül

Kütyük

Motorola V560-as mobil: olcsó Internetes hívások ADSL-en keresztül

A Motorola és a British Telecom több millió fontos és immár mintegy kétéves múltra visszatekintő projektjének eredménye a most debütált Motorola V560-as készülék, mely egy rendkívül érdekes új szolgáltatással rendelkezik.


A Motorola V560 hardveresen alapjában nem sokban különbözik a korábban megjelent 500-as sorozatú testvéreitől, szoftveresen azonban van egy lényeges különbség közöttük. Ez pedig nem más, mint, hogy a V560-assal immár akár olcsó Internetes beszélgetéseket is lehet folytatni.

A két telekommunikációs mamutcég közös fejlesztésének működése rendkívül egyszerű: az előfizetőnek az otthonában kell lennie egy British Telecom féle ADSL Internet kapcsolatnak, melyre a most bejelentett készülék vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével rákapcsolódik, az előfizető pedig máris igénybe veheti a VoIP (Voice over Internet Protocol) szolgáltatásokat. A készülék maximum 25 méteres távolságban lehet a központi egységtől, melyre egyébként egyszerre akár több telefonnal is fel lehet csatlakozni.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes Motorola V560-ban egy 176×220 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat) TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, az integrált digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 0,3 megapixeles (VGA) fotókat lehet készíteni. A 115 gramm tömegű, szétnyitható kialakítású telefon csukott helyzetben 88 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 25 milliméter vastag. Az árakkal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle