Connect with us

technokrata

Pannon GSM Navigátor: eltévedés kizárva!

Kütyük

Pannon GSM Navigátor: eltévedés kizárva!

A Pannon Navigátor ideális útitárs mindazoknak, akik sokat utaznak akár munkájuk miatt, akár mert szabadidejükben szeretnek világot látni – autóval és gyalogosan egyaránt, de ajánlható azoknak is, akik egyszerűen csak nem akarnak többet eltévedni.

A Pannon GSM által június 16-tól kínált új mobil navigációs rendszer, a Pannon Navigátor egy mobilon használható útvonaltervező és navigációs program, amely a tájékozódásban, utak, helyszínek, hasznos objektumok (például benzinkút) megtalálásban nyújt utazás közben is folyamatos segítséget. A térképes útvonal- és aktuális pozíció megjelenítés mellett nyilakkal, magyar nyelvű felirattal, valamint hangjelzéssel irányítja a vezetőt letérésnél, kanyarodásnál, irányváltásnál.

A térképek részletessége garantálja a biztos célba érkezést: Magyarország mellett jelenleg 18 európai ország utcaszintű térképe érhető el a Pannon Navigátor adatbázisában.

A Pannon Navigátor szolgáltatás használatához a mobiltelefonra és egy kézi Bluetooth GPS-re van szükség. Előnye, hogy nem kell külön navigációs rendszert beépíteni az autóba, illetve a gyalogos közlekedéshez is ugyanúgy kényelmesen használható.

A szolgáltatás jelenleg Symbian operációs rendszerű mobilkészülékeken használható, de folyamatosan bővül a kompatibilis telefonok köre. A Pannon Navigátor csomag – amely a Pannon GSM bemutatótermeiben megvásárolható – tartalmazza a GPS eszközt illetve a szoftvert is. A térképhozzáférés a szoftvert elindítva rendelhető meg 1 napra, 1 hétre vagy 1 hónapra csak Magyarországra vagy az összes elérhető országra együttesen aszerint, hogy éppen csak eltévedtünk, nyaralni megyünk vagy a mindennapi munkánkhoz van rá feltétlenül szükségünk. A Pannon Navigátor használati feltétele a GPRS/EDGE-lefedettség, melyen az útvonaltervezéshez és navigációhoz szükséges térképrészletek töltődnek le.

A Pannon Navigátor jelenleg a következő készülékekkel használható: Nokia 3230, 3650, 3660, 6260, 6600, 6630, 6680, 6681, 7610, N-Gage, 9300 és 9500, illetve Sony Ericsson P800, P900 és P910i.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle