Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM szerverek az Interware Szerverhotelekben

Kütyük

IBM szerverek az Interware Szerverhotelekben

Az Interware ügyfelei IBM szervereket is bérelhetnek a pesti és a budai Szerverhotelben. A hosszú távú stratégiai együttműködésnek köszönhetően az Interware bérszerver kínálatának új tagjai főként a vállalati web és adatbázis szolgáltatásokat és a fájl szerver funkciókat használó ügyfeleknek nyújthatnak megoldást.

Az együttműködés alapját az IBM nagy megbízhatóságú szerverei, a FLAG Informatikai Rt. rendszerintegrációs szakértelme és az Interware Data Center üzemeltetés és hoszting szolgáltatások területén szerzett több éves tapasztalata adja. A három ismert informatikai cég együttműködésének keretein belül az Interware az új bérszerver-konstrukciónak köszönhetően az eddigi szolgáltatásokat kiegészíti az IBM kiemelt biztonsági és minőségi szintet garantáló termékeivel és a Flag Rt. szakmai támogatásával.

„A hosszú távú együttműködés révén eddigi kínálatunkat egy új, és egyben másfajta minőségi szintet képviselő szolgáltatással bővítjük ki, melyhez – ahogy ezt ügyfeleink már tőlünk megszokhatták – többféle pénzügyi konstrukció csatolható. Ezáltal pedig azon ügyfeleink számára is személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani, akik szolgáltatásaink minősége mellett hangsúlyos kérdésként kezelik a háttérben működő eszközök minőségét és szakmai támogatottságát is.” – mondta Sátor Csaba, az Interware kereskedelmi igazgatója.

Az Interware az eddigi kínálatát IBM eServer xSeries 346 és 326 szerverek bérlési lehetőségével bővíti ki, melyeket főként a vállalati WEB és adatbázis szolgáltatásokat, valamint a fájl szerver funkciókat használó ügyfelek számára ajánl.

IBM xSeries
A xSeries az IBM Intel processzor alapú szerver családja, mely az IBM nagygépes tapasztalatait felhasználva került és kerül folyamatosan fejlesztésre. Az IBM xSeries szerverekben az AS400, az RS6000 és az S390-es kiszolgálókban hosszú évek alatt kifejlesztett technológiák találhatók meg. Ezt a fejlesztési stratégiát az IBM a Netfinity szerverek esetében alkalmazta először és X architektúrának nevezte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés