Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson S600: fiatalos és divatos telefon

Kütyük

Sony Ericsson S600: fiatalos és divatos telefon

A mai napon bejelentett új Sony Ericsson S600 minden bizonnyal tetszést fog aratni igen csak kommunikatív fiatalságunk körében.

A telefon egyedülálló módon kombinálja a sokoldalúságot a szórakoztatással, mindezt pedig extravagáns megjelenésével tetézi.

Sokoldalú kommunikációs kínálata révén az S600 segítségével kreatívan oszthatunk meg üzeneteket, képeket és információkat barátainkkal. Hanghívásokat becsukott és felnyitott telefonnal is kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk. Az 1,3 megapixeles kamerával videoklipek is kiválóan rögzíthetők, a 4-szeres zoommal pedig kitűnő közelképeket készíthetünk. Mindezt MMS-ben vagy Bluetoothon keresztül küldhetjük el. A képek küldését, tárolását és nyomtatását a QuickShare teszi egyszerűvé. Az S600 támogatja az azonnali üzenetküldést, valamint a POP3/IMAP4 e-mailezést is, melyek révén a világ bármely táján tartózkodva az éppen legmegfelelőbb módon kommunikálhatunk.


A koncerteknek és moziműsoroknak könnyen utánanézhetünk, használhatjuk a keresőket és a webmailt egyaránt a beépített internetböngésző segítségével, amely több nézettel is rendelkezik. Teljes nézetben az oldal körbegörgethető, de választhatjuk az egyetlen oszlopban történő végigfuttatást is. A nagy fényerejű, 1,8 colos, 262 ezer színű TFT kijelző mindkét esetben tökéletesen éles képeket kínál.

Minden bizonnyal nagy elismerést vált majd ki a játékkedvelők körében a szélesvásznú üzemmód. Most először vízszintes pozícióban tartva követhető a játék a kijelzőn, ami nagyobb részletességet és izgalmat jelent, s nem utolsó sorban a konzolos játék élményét nyújtja. A képernyő bal oldalán lévő nyílgombok, illetve jobb oldalán lévő speciális játékvezérlő gombok tervezésénél a kétkezes használat megkönnyítése volt a szempont, amely egyes játékok háromdimenziós verziói esetében használható ki igazán. Természetesen játszani a már megszokott portré (álló tájolású), vagy L alakú (félig kinyitott) üzemmódban is lehet a billentyűzet segítségével. Ráadásul a Bluetooth-on keresztül akár több résztvevős játékot is folytathatunk.

A sztereó hangot élvezhetjük egyénileg a fülhallgatós headseten keresztül, amely a telefon tartozéka, vagy társaságban a telefon MegaBass és Stereo Widening hangminőség javító jellemzőkkel ellátott, erőteljes sztereó hangszóróin át. Az S600-as csomag egyébként tartalmaz zenemásoló PC-szoftvert és egy USB-kábelt is, melyek zene és képek gyors átvitelét teszik lehetővé. Ha telefonhívás érkezik, miközben zenét hallgatunk a fejhallgatón, a zene lehalkul, majd a hívás befejezése után újra felerősödik. Mivel a csengőhang a fejhallgatón keresztül szólal meg, minimálisra csökken a hívások elmulasztásának esélye.

Játékok és csengőhangok a PlayNow segítségével könnyen elérhetők: csupán egy kattintás az internet, ahol a folyamatosan frissülő játékok és csengőhangok kipróbálhatók, majd egy újabb kattintással le is tölthetők.

Az S600-as figyelemreméltó, 64 MB-os memóriájának köszönhetően játékok, filmklipek, zenei videók és csengőhangok százai tárolhatók a telefonban, miután letöltöttük őket a Sony Ericsson Fun & Downloads weboldaláról vagy más hálózatkezelői felületekről.

A készülék égszínkék, orchideafehér valamint napsárga színben kapható, és számtalan módon egyénivé tehető. Választhatunk hozzá a kereskedelemben kapható Style-Up előlapok széles színválasztékából, és kiegészíthetjük háttérképekkel, témákkal, valamint nyitó és záró animációkkal, amelyek szintén letölthetők a Fun & Downloads weboldalról.

Az S600 az idei év negyedik negyedévének elejétől kerül hazánkban kereskedelmi forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés