Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K608: kétkamerás 3G mobil a T-Mobile-nál

Kütyük

Sony Ericsson K608: kétkamerás 3G mobil a T-Mobile-nál

A Sony Ericsson egy meglepően kisméretű harmadik generációs mobiltelefonnal, a K608 típusjelzésű készülékkel tűnt fel a színen.

A hagyományos kialakítású, konzervatív formai elemekkel operáló, háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülék újdonság az UMTS (3G) és a szélesebb körben elterjedt GPRS (2,5G) hálózatokban egyaránt használható.


A közeljövőben a T-Mobile-nál megvásárolható Sony Ericsson K608-ba egy igen csak figyelemre méltó folyadékkristályos kijelző került: az 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú panel több mint 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni, igaz felbontása egyelőre sajnos ismeretlen. Mondanom sem kell, hogy a korábban debütált K600 ikertestvérének tekinthető telefonból a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik, a készülékkel maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb méretű videóanyagok rögzíthetők. A fejlett háromdimenziós grafikus motor mellett egyébként említést érdemel még a sztereó FM rádió és a Java kompatibilitás.

˝A nagy és nehéz harmadik generációs mobiltelefonok kora lejárt. A Sony Ericsson K608 egy modern és egyben klasszikus készülék, mely alumínium borítása és kis méretei révén komoly sikerekre számíthat a vásárlók körében˝ – nyilatkozta az egy második VGA kamera segítségével többek közt videótelefonálásra is alkalmas K608 hivatalos bejelentése kapcsán a Sony Ericsson design csapatának egyik vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle