Connect with us

technokrata

Sony Ericsson J210: egyszerű, de nagyszerű mobiltelefon

Kütyük

Sony Ericsson J210: egyszerű, de nagyszerű mobiltelefon

A ma bevezetésre kerülő Sony Ericsson J210-esnek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik elegáns, mégis könnyen kezelhető telefont szeretnének vásárolni.


A J200-as utódjaként ez a készülék olyan felhasználóknak szól, akik elsősorban beszélgetésre és alapvető üzenetküldési funkciókra szeretnék használni a telefont.

A mindennapi használatra tervezett J210-es praktikus ergonómiája és egyszerű, intuitív felhasználói felülete problémamentes kezelhetőséget biztosít. Keskeny kivitele nagyméretű billentyűzettel és a navigációt könnyítő billenőgombbal párosul. Koronája a 65.000 színű, nagy fényerejű kijelző. Használata többféle környezetben is hatékony, mivel a kifogástalan minőségű hangszóró szélsőséges körülmények között is tisztán adja vissza a bejövő hívások hangját, valamint mikrofonja gondoskodik a beszédhang pontos közvetítéséről is. A J210 az élőbeszédben történő kommunikáció mellett – ami alapvető szempont volt a tervezésnél – természetesen SMS- és MMS-üzenetek kezelésére is alkalmas.

További hasznos jellemzője a mindennapi tevékenységek szervezését segítő naptár, melyben emlékeztető bejegyzések helyezhetők el, illetve további szolgáltatása az ébresztőóra. A készülék telefonkönyvében akár 200 bejegyzés is tárolható. A telefont számos egyéni téma, háttérkép és polifonikus csengődallam segítségével alakíthatjuk ízlésünk szerint. Háromsávos rendszere révén tulajdonosaik akkor is elérhetők maradnak, ha éppen nyaralni, vagy üzleti útra utaznak hazánkban és külföldön egyaránt.

A klasszikus ezüst vagy zöld kivitel vonzó kiegészítővé teszi a J210-et, melyhez nyakpánt/csuklópánt is tartozik. Praktikus kiegészítők is választhatók hozzá, melyekkel rádióként (HPR-20 sztereó FM rádiós kihangosító), és autózás közben is könnyen használható (HPS-20 kihangosító).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle