Connect with us

technokrata

Sony Ericsson GC99: 3G és Wi-Fi PC-kártya

Kütyük

Sony Ericsson GC99: 3G és Wi-Fi PC-kártya

A mai napon bejelentett Sony Ericsson GC99 PC-kártya harmadik generációs UMTS-szel és globális négysávos GSM/EDGE/GPRS összeköttetési lehetőséggel párosítja a Wi-Fi megoldást, s így egyetlen vékony PC-kártya segítségével többféle hálózati hozzáférést, nagy adatsebességet és bőséges tartalmi választékot kínál azoknak, akiknek erre mindenhol szükségük van.

A GC99-es PC-kártya 384 Kbps-os maximális sebességű UMTS-hozzáférést kínál, és bárhol használható, ahol a mobiltelefonok működnek. Másik lehetőség a Wi-Fi (WLAN) hálózatok 54 Mbps-os adatsebességének kihasználása irodákban és nyilvános helyeken, melyek segítségével teljes sebességgel böngészhető az internet. Nagyméretű csatolt állományok, például: PowerPoint prezentációk, képek és videók válnak így gyorsan hozzáférhetővé, továbbá az élő adatközvetítések (például webkamera) is elérhetők lesznek. Wi-Fi hozzáférési lehetőségek általában a repülőtereken, kávézókban és más nyilvános helyeken találhatók.

A GC99 elegáns és kompakt formatervezése megkülönböztető jegye a Sony Ericsson PC-kártyáknak. Kiegészítőként külső antenna is kapható hozzá, amely akkor hasznos, ha a GSM-hálózat jelerőssége alacsony.

Mint a Sony Ericsson hálózati kártyák általában, a GC99 is egyszerűen telepíthető, Windows és Macintosh operációs rendszerrel egyaránt használható, továbbá rendkívül sokféle üzleti alkalmazással kompatibilis. Ide tartozik például az MS Exchange, MS Outlook, Lotus Notes, Netscape, CRM, SAP, Siebel és a Messenger. Alkalmazását olyan testreszabási lehetőségek teszik vonzóvá, amelyekkel például integrálhatók az egy gombnyomásos VPN-kapcsolatot biztosító előre betöltött vállalati beállítások. Az adatbiztonságról az UMTS/EDGE/GPRS titkosítási technológia gondoskodik, a SIM kártya pedig a hálózattal történő hitelesítés révén akadályozza meg a jogosulatlan hozzáférést. A GC99 minden vezető VPN-típussal kompatibilis, így biztonságosan használható a céges tűzfalakkal szinkronban is.

A GC99 hazánkban az idei év negyedik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle