Connect with us

technokrata

Kamera nélküli buta 3G mobil

Kütyük

Kamera nélküli buta 3G mobil

Az UTStarcom Personal Communications bejelentette első harmadik generációs mobiltelefonját, a WCDMA szabványra épülő GW200-as modellt.


A hagyományos kialakítású, enyhén unalmas formatervű készülékből meglepő módon hiányzik a digitális fényképezőgép, így nem csak 3G videótelefonálni, de még fotózni sem lehet a mobillal.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GPRS és UMTS kompatibilis GW200 114,3 milliméter hosszú, 45,7 milliméter széles, 21,8 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 107,7 grammot nyom. Az 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy az LCD 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az UTStarcom újdonságának további specifikációi közül említést érdemel többek közt a 300 férőhelyes telefonkönyv, a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a 2.0 verziójú WAP böngésző, a Java támogatás, a beépített elemlámpa, valamint a streaming média és MP3 lejátszási képesség.

A telefon ára és piaci debütálásának várható időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle