Connect with us

technokrata

Motorola A1000: nagy tudású 3G mobil a Vodafone-nál

Kütyük

Motorola A1000: nagy tudású 3G mobil a Vodafone-nál

A Vodafone kínálatában a napokban felbukkant egy meglehetősen széles szolgáltatási körű 3G okostelefon.


A Vodafone németországi kereskedéseiben immár megvásárolható a Motorola A1000-es smartphone, melynek ára előfizetéses csomagban 399 euró, vagyis mintegy 100 ezer forint. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink, hogy a Vodafone hazai kínálatában mikortól lesz elérhető a készülék.

A 7.0-s verziójú Symbian operációs rendszert (UIQ) futtató Motorola mobil a jelenlegi GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz) hálózatokban éppúgy használható, mint a mostanság szárnyait bontogató WCDMA (2100 MHz) hálózatokban. A 208×320 képpontos felbontású, 65 ezer színárnyalatú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzővel szerelt készülék beépített digitális fényképezőgépe 1,2 megapixeles felbontású, nyolcszoros digitális zoom funkcióval rendelkezik, és mozgóképek rögzítésére is alkalmas.

Harmadik generációs telefonról lévén szó, a Motorola A1000 alkalmas kétirányú videokonferenciák lebonyolítására, valamint MP3 és MPEG4 állományok lejátszására, felvételére és streaming módon történő vételére. Az IMAP4 és POP3 kompatibilis elektronikus levelezési klienssel felvértezett készülék természetesen nem csak SMS-ek és EMS-ek, hanem multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is alkalmas. Az internetes tartalmak megjelenítéséről a jól ismert SSR (Small Screen Rendering) technológiára épülő Opera webböngésző, a PDF fájlok kezeléséről pedig a Picsel Document Viewer nevezetű alkalmazás gondoskodik.

Az USB, Bluetooth és VPN (Virtual Privat Network) támogatású, 117x59x18,7 milliméteres méretű Motorola A1000 24 MB beépített memóriával van ellátva, azonban ezen kapacitás memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle