Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tervezzünk Siemens mobiltelefonokat!

Kütyük

Tervezzünk Siemens mobiltelefonokat!

A Siemens gondolt egyet és mobiltelefon tervezési versenyt hirdetett.


A szebb napokat is látott német gyártó öt különböző kategóriában várja a jobbnál jobb design ötleteket és konkrét megvalósítási terveket. A fődíj nem más, mint egy Siemens SK65-ös készülék, illetve a tudat, hogy a versenyző segíthetett a Siemens-nek egy vadonatúj modell kifejlesztésében.

A verseny egyébként roppant egyszerű: nincsenek határok, minden lehetséges. A résztvevőknek grafikák révén kell szemléltetniük, hogy pontosan hogyan is nézne ki álmaik Siemens mobilja, illetve szövegesen ismertetniük kell annak szolgáltatási körét, illetve a hozzá rendelhető esetleges kiegészítőknek a listáját.

A Lifestyle kategóriába olyan készülékek terveit várják a szervezők, melyek kifejezik a jövőbeli tulajdonos érzéseit, megjelenítik világképét, és egyszerűen jól néznek ki. A Business kategóriába értelemszerűen olyan telefonok kerülnek majd be, melyek elsősorban az üzletemberek elvárásainak megfelelően vannak kialakítva, az Adventure szekció pedig az aktív életstílust folytató, extrém sportokat kedvelő, túrázó emberek mobil készülékeit foglalja magába. A Fun, Body & Soul kategória mobiljai az élet napos oldaláról szólnak, vidámak és roppant divatosak, a Vision & Future szekcióba nevezett telefonoknak pedig a fantáziáról, a kreativitásról és a high-tech-ről kell szólniuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés