Connect with us

Hirdetés

technokrata

16 Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL az Externettől

Kütyük

16 Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL az Externettől

Az Externet Magyarországon elsőként indít 16 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást. A főként üzleti előfizetőknek ajánlott PowerDSL QUATTRO a ma elérhető üzleti ADSL kapcsolatoknál négyszer nagyobb sávszélességet, 16 Mbit/s letöltési és 2 Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért.

Pórffy András, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a PowerDSL QUATTRO négy darab 4 Mbit/s sebességű vonalat kapcsol össze, így többszörösen redundáns kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között. Bármelyik vonal meghibásodása esetén a kapcsolat a többi összeköttetésen továbbra is megmarad, így a menedzselt bérelt vonalaknál megszokott magas szintű, közel 100%-os rendelkezésre állást képes biztosítani. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon is professzionális Cisco router biztosítja, ennek köszönhetően a PowerDSL Quattro a szokványos üzleti internet hozzáférés biztosításán felül szerverek üzemeltetésére is alkalmas.

Összehasonlításképpen: jelenleg egy 2 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internet kapcsolat havi nettó 250 ezer forint körüli áron érhető el, ezzel szemben a 16 megabites PowerDSL QUATTRO már havi nettó 149 ezer forintos havidíjért is előfizethető.

Új mikrohullámú üzleti internetszolgáltatás Budapesten
Az Externet az új PowerDSL termék bevezetésével egyidőben Budapesten mikrohullámú internet szolgáltatást indít WaveMAX néven. A szintén üzleti előfizetőknek kínált, kedvező árszintű szolgáltatás bérelt vonallal megegyező színvonalú, szimmetrikus hozzáférést tesz lehetővé 512Kbit/s valamint 1, 2, 4, illetve 6 Mbit/s sávszélességgel, és azokon a területeken is telepíthető, ahol ADSL hozzáférés nem vehető igénybe.

A WaveMAX akár 24 órán belül kiépíthető, így nem csak hosszú távú megoldásként alkalmazható, de kiváló lehetőség időszakos rendezvényekre, (pl. konferenciák, fesztiválok) ahol fontos a stabil és gyors internetkapcsolat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés