Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-DSL Favorit Plusz: telefon és szélessávú internet egy csomagban

Kütyük

T-DSL Favorit Plusz: telefon és szélessávú internet egy csomagban

A T-Com június 9-től a lakossági ügyfeleknek is kínál olyan kombinált csomagot, amely egyben tartalmazza a telefonálás és a korlátlan, szélessávú internetelérés lehetőségét.

A T-Com (korábban a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletága) június 9-től T-DSL Favorit Plusz néven kombinált csomagot kínál a lakossági ügyfeleknek, melynek elemei:

A Favorit Plusz díjcsomaggal hétköznap délután 16.00 órától másnap délelőtt 10.00 óráig, hétvégénként pedig egész nap ingyen lehet hívni minden T-Com számot. A díjcsomag csúcsidőben (hétköznap 10.00 és 16.00 óra között) és az egyéb hívásirányokban is kedvező percdíjakat kínál.

A TDSL-Favorit Plusz díjcsomag előfizetésekor az ügyfél választhat a 1 Mbit/s vagy a 2 Mbit/s maximális letöltési sebességű szélessávú elérés közül. (A T-márkák hazai bevezetésének következtében egyes termékek, szolgáltatások nevei megváltoznak. A T-Com a lakossági ügyfeleinek T-DSL Favorit Plusz néven, üzleti ügyfeleinek T-DSL Profi V8, illetve T-DSL Profi Ritmus néven kínálja korlátlan, szélessávú internetelérést is tartalmazó kombinált csomagjait. A T-Online – az Axelero utódjaként – T-Online DSL néven kínálja ügyfeleinek a szélessávú vezetékes internetet. A T-Com internetszolgáltató partnerei továbbra is ADSL néven kínálják szélessávú internetes csomagjaikat.)

A T-Com HotSpot szolgáltatása nagy sebességű, vezeték nélküli internetelérést biztosít. A szolgáltatás által lefedett nyilvános helyszínek listája június 8-tól megtalálható a T-Com weboldalán.

Az akcióról

A nyári akció keretében a telefonvonallal rendelkező ügyfelek belépési díj nélkül válthatnak a T-DSL Favorit Plusz csomagra. Akik nem rendelkeznek T-Com előfizetéssel, és telefonvonallal együtt rendelik meg a kombinált csomagot, azoknak belépési díj nélkül ad telefonvonalat a T-Com. Az akciós időszakban (június 9. és július 31. között) a csomagra előfizető ügyfelek augusztus végéig kedvezményes havidíjjal használhatják a csomagot: 2 éves szerződéssel 1 Mbit/s-os sebesség esetén 9.950 Ft, 2 Mbit/s sebesség esetén 10.950 Ft a havidíj, míg egyéves szerződés esetén a havidíj 1.000 Ft-tal több.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés