Connect with us

Hirdetés

technokrata

Palm alapú új okostelefon Európának még ebben a hónapban

Kütyük

Palm alapú új okostelefon Európának még ebben a hónapban

A Hagenuk a Palm operációs rendszerű S200-as smartphone-nal kíván visszatérni a mobiltelefonok piacára.


Az idei hannoveri CeBIT szakkiállításon debütált készülék várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni a kereskedések polcain. Az Európa szerte a Media Markt, Saturn, Quelle és Otto áruházak által forgalmazott kártyafüggetlen újdonság ára 449 euró, vagyis mintegy 112 ezer forint.

A Windows operációs rendszerű okostelefonok dzsungelében ritkaságnak számítanak az olyan, Palm szoftveres készülékek, mint például a Hagenuk-féle S200. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes modellben a Palm OS 5.4-es verziója teljesít szolgálatot, a továbbfejlesztett Graffiti adatbeviteli szoftverrel egyetemben.

A hagyományos kialakítású smartphone 2,2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 160×220 pixeles felbontással bír, amihez ez esetben egész pontosan 65.536 színárnyalat társul. Az adatokat egyrészt a 32 MB-os RAM memóriában, másrészt pedig a 64 MB méretű flashmemóriában lehet eltárolni, más készülékekre történő továbbításukban pedig többek közt egy Bluetooth kontroller van a segítségünkre.

A teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitás mellett szólnunk kell még az 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modulról, a fejlett MP3/MPEG-4 lejátszási képességekről, a WAP böngészőről, a Java támogatásról, illetve az SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákkal történő bővíthetőségről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés