Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola iTunes zenemobil még ebben az évben

Kütyük

Motorola iTunes zenemobil még ebben az évben

A Motorola időről időre mindig megerősíti, hogy hamarosan elő fog rukkolni egy nagy tudású, iTunes kompatibilis zenemobillal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sony Ericsson 2005-öt a zenelejátszós mobiltelefonok évének kiáltotta ki, a Samsung elsősorban a D600-as modell révén fókuszál a muzsikára, a Nokia pedig vadonatúj N sorozatú készülékei révén kínál fejlett zenelejátszási szolgáltatásokat. A mobil zenei piac mostanság tehát igen csak pezseg, így a közeljövőben a Motorolának is lépnie kell valamit.

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy idén tavasszal jelenti be első iTunes képes zenemobilját, a debütálásra azonban végül is mindeddig nem került sor. A találgatások szakadatlanul folynak, hogy a készülékbe 1 GB belső memória, vagy tán 4 GB-os merevlemez kerül: ez ügyben egyelőre senki sem tud biztosat.

A Sanghajban a napokban megrendezett World Handset Forum keretein belül a Motorola egyik munkatársa a következőt nyilatkozta: ˝Sajnos egyelőre nem árulhatom el a Motorola vadonatúj zenemobiljának nevét és pontos megjelenési időpontját. Ezzel együtt mindenkit biztosíthatok a felől, hogy ez az új modell hamarosan meg fog jelenni a piacon. A készülék a negyedik negyedévben várhatóan már ott lesz a kereskedéseik polcain˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés