Connect with us

Hirdetés

technokrata

Láthatáron a Sony Ericsson D750i

Kütyük

Láthatáron a Sony Ericsson D750i

Az Egyesült Államokbeli FCC (Federal Communications Commission) bevizsgálta és áldását adta a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefonjára, a D750i típusjelzésű készülékre.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson D750i nem más, mint a kártyafüggetlen Sony Ericsson K750i T-Mobile által forgalmazott exkluzív változata. A két telefon 99 százalékban megegyezik egymással, némi eltérést csupán a külső designt, illetve a menürendszer felépítését illetően lehet felfedezni. A Sony Ericsson D750i Európában első körben a T-Mobile németországi kereskedéseiben lesz kapható, a magyarországi megjelenési időponttal, illetve az árral kapcsolatban sajnos egyelőre még nincsenek pontos információink.


A 100 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 20,5 milliméter vastag és 99 gramm tömegű Sony Ericsson D750i egy 2 megapixeles kamerával ellátott multimédiás telefon, amellyel tökéletes élességű és tisztaságú képeket lehet készíteni. Nagy színmélysége a nyomtatáshoz, a továbbításhoz vagy a lejátszáshoz egyaránt ideális feltételeket teremt. A telefon gyors, nyitott-szabványos összeköttetést biztosít, és kellően nagy memóriával rendelkezik ahhoz, hogy megkönnyítse a kedvenc képek a tárolását és megosztását. A képkezelést sokoldalú üzleti, szórakoztató és kommunikációs tulajdonságokkal párosították, amelyek a D750i-t ideális társsá teszik a feladatokkal teli hétköznapokon és a társasági életben egyaránt. A telefon TFT kijelzője egyébiránt 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat).

A D750i készüléket gazdagon ellátták olyan tulajdonságokkal, amelyek ma már megszokottak a digitális kamerák körében, de még újnak számítanak a mobiltelefonok mezőnyében. Ilyen például az automatikus fókusz, a 4x-es digitális zoom, a vörösszem-effektus csökkentése és egy intuitív felhasználói interfész. A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé. Ha Sony Ericsson MX-123 vakuval használjuk, a fotózásra sötétben is lehetőség nyílik (néhány méter távolságról), és természetesen ebben az esetben is működik a vörösszem-effektus csökkentése.

A Memory Stick Duo-nak, a Bluetooth-nak és az infravörös kapcsolatnak köszönhetően a képek más készülékekkel is megoszthatók. A képek, a videofelvételek és a zenei anyagok számítógépre töltéséhez, illetve onnan történő továbbításához USB kábel is rendelkezésre áll. A képek kinyomtatásához nincs szükség számítógépre, mivel azok vezeték nélkül is elküldhetők előhívó laborba, vagy Bluetooth nyomtatóra, továbbá a Memory Stick kártya segítségével kompatibilis nyomtatóra is tölthetők. A Bluetooth Media Center MMV-200-al kombinálva a D750i képek és videofelvételek TV-képernyőn történő megtekintésére is alkalmasak, és a jelenetek könnyen megoszthatók a barátokkal és családtagokkal is. A D750i terjedelmes és bővíthető memóriájának köszönhetően jelentős méretű képalbumot képes tárolni. A beépített 32 MB-os memória közel 100 teljes nagyságú kép tárolására alkalmas, míg az akár 2 GB-os Memory Stick Duo kezelésére is képes memóriakártya meghajtó felhasználásával több mint 6.000 kép tárolható. A telefon 64 MB-os Memory Stick Duo-val kerül forgalomba.

A D750i-hez kialakított üzleti csomag a készüléket ideális munkatárssá teszi, és olyan cégek figyelmét is felkeltheti, amelyek komplett felszereltségű, nagy sebességű adat- és képtovábbításra képes mobiltelefonokkal kívánják ellátni a munkatársaikat. Mindezen túl a D750i az irodától távol sokoldalú kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket biztosít. A 3D Java játékmotornak köszönhetően gyors és szórakoztató játékokkal lehet elűzni az unalmas perceket, míg az integrált MP3 lejátszó és az FM rádió magas hangminőségű zenehallgatást biztosít. A kísérletező kedvű, kreatív felhasználók biztosan kedvelni fogják a D750i készüléket a beépített programcsomag miatt, amellyel személyre szabottá tehetik a telefont, keverhetnek videót, állóképet, hangot és szöveget is. A VideoDJ lehetővé teszi a felhasználók részére, hogy saját animációkat állíthassanak össze. A PhotoDJ egyszerű képszerkesztő-alkalmazás a képek módosításához, a PlayNow új zenei hangok letöltését teszi lehetővé közvetlenül a telefonra, míg a MusicDJ-vel személyre szabott csengőhangok és hangeffektusok készíthetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés