Connect with us

Ismét ingyenes T-Mobile koncert a Felvonulási téren!

Kütyük

Ismét ingyenes T-Mobile koncert a Felvonulási téren!

Június 26-án a Felvonulás téri Kapcsolat koncerten Lionel Richie, Jimmy Cliff és az év hangjai egész estés kiváló hangulatú zenés programmal gondoskodnak a várhatóan több százezres nézősereg szórakoztatásáról.

Az idén is ingyenes szabadtéri Kapcsolat koncerten a megszokott módon a legkorszerűbb technika gondoskodik a felejthetetlen élményről. Az esemény szponzorai a Heineken, a Coca-Cola light és a Volkswagen, médiapartnerei a Danubius Rádió, a Metro hírújság, az RTL Klub és a Pesti Est.

A T-Mobile szervezésében néhány hét múlva Budapest egyik meghatározó terén ismét a zenéé lesz a főszerep. A Megasztárok produkció népszerű fiatal tehetségeit követően Jimmy Cliff, a raggae élő legendája és az 5 Grammy, 1 Oscar és 10 American Award-ot elnyert, 100 millió eladott albumot jegyző Lionel Richie lesz. A világhírű zenész előadásában a Felvonulási téren olyan slágerek csendülnek fel, mint a ˝Hello˝, ˝Say You, Say Me˝, ˝Dancing on the Ceiling˝, ˝All Night Long˝ vagy az ˝Easy˝. Lionel Richie hihetetlen karriert mondhat magáénak, amely közel 30 éve tart. A koncert nem nélkülözheti a legújabb és legmodernebb technikai megoldásokat sem. A színvonalas zene mellett hatalmas, TV minőségű képet nyújtó kivetítőkön a tér számos pontján követhető a színpadon zajló esemény. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a vetítőknek köszönhetően a tér nagy részén legfeljebb 50 méterről követhető legyen a koncert minden pillanata. A kiváló hangzásról a jelenleg elérhető legmodernebb rendszerek gondoskodnak, így CD minőségű, szabadtéri rendezvényen elérhető legjobb hangzás várja a közönséget. A rendezvény során kiemelt figyelem övezi a mozgáskorlátozottakat, számukra a koncert szervezői külön helyeket tartanak fent és az azokhoz való akadálymentes eljutást biztosítják. Az elkerített részen kényelmesen és biztonságban élvezhetik az este minden eseményét és a T-Mobile munkatársain túl a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat munkatársai lesznek segítségükre.


Érdekességek Lionel Richie-ről
Lionel Richie egyik kedvenc városa Róma, lenyűgözi hangulata és építészete. A kandallók megszállottja, az ebédlőjében például egy XIV. Lajos korabeli darab díszeleg. Beverli Hills-i otthonának kertjében maga metszi a fákat, ez egyik kedvenc elfoglaltsága. Amióta a kisfia játék közben egyszer az Oscar-szobrocskájával támasztotta ki a nappali ajtaját, azóta minden díját egy külön polcon tartja. Richie számos slágere a házában kialakított stúdiójában született, mely természetesen a legújabb hangtechnikai berendezésekkel van felszerelve.

Várható közlekedési változások
A Kapcsolat koncert szervezői ezúton is kérik, hogy az esemény környékén lehetőség szerint mindenki kerülje a gépkocsik használatát. A lezárások, elterelések és a több százezres tömeg miatt a Felvonulási tér és környéke valamint több utca gépjárművekkel nehezen lesz járható, a szervezők javaslatának megfelelően érdemes távolabb parkolni. A tömegközlekedési eszközök közül az 1-es villamos, a 7-es busz és a kisföldalatti 16 órától üzemzárásig sűrűbben közlekedik. A kisföldalatti a gyakoribb járatok mellett hosszabb ideig szállítja az utasokat, az utolsó járat 24:00 órakor indul, a koncert helyszínéről gyalog is elérhető 1-es villamos utolsó szerelvénye pedig 23:30 órakor fut ki. A Felvonulási téren zajló T-Mobile Napi koncert iránti hatalmas érdeklődés miatt a helyszínt érintő BKV járatok, így a 75-es és 79-es troli, valamint a 4-es, 30-as és 20/b jelzésű autóbuszok 15 órától üzemzárásig kerülő útvonalon közlekednek. A Benczúr utca a gyalogos forgalom elöl le lesz zárva, a tér megközelítése a Délibáb utca és a Városligeti fasor felöl javasolt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom