Connect with us

technokrata

Siemens C75: elegancia elérhető áron

Kütyük

Siemens C75: elegancia elérhető áron

A Siemens újabb készülékkel jelentkezik a piacon: a C75 praktikus és egyben vonzó mobiltelefon, amelyet bárki megengedhet magának.

A könnyű készülék kényelmesen elfér zsebünkben. A modern, háromsávos telefonnal a világ szinte minden pontján kapcsolatot tudunk teremteni ismerőseinkkel. Az ötszörös digitális zoommal ellátott VGA kamerával gyönyörű képeket és rövid videoklipeket is készíthetünk, amelyek kiváló minőségben jelennek meg a nagyméretű, színes kijelzőn. Ha úton vagyunk, a multimédiás üzenetküldési funkcióknak köszönhetően családunkkal és barátainkkal is megoszthatjuk élményeinket. A beépített szervező és telefonkönyv segítségével a mozgalmas életet élők számára is egyszerre áttekinthetővé válnak a találkozók, feladatok és különféle bejegyzések.


Elegáns formatervezés és élenjáró technológia mindenkinek: ez a Siemens C75, amely jól egyesíti az esztétikumot a könnyű kezelhetőséggel. Első pillantásra a telefon keskeny formája, finom ívelésű, lekerekített vonalai és lágyan csillogó színe tűnik szembe. Az ergonomikus kiképzésű készülék 103x44x17 milliméteres nagyságával és mindössze 85 grammos tömegével elegáns kommunikációs társ. Kijelzőjét és a középen elhelyezkedő navigációs gombot diszkrét króm borítás veszi körül, amely kihangsúlyozza az új, C-osztályú mobiltelefon egészét jellemző eleganciát.

A C75-tel nem csupán hívásokat intézhetünk, a sokoldalú telefon ugyanis a napjaink kommunikációjához szükséges összes szolgáltatást elérhetővé teszi, még útközben is. A multimédiás üzeneteken és az e-mail kliensen kívül az azonnali üzenetküldést is választhatjuk (szolgáltatótól függő funkció), hogy barátainkkal és kollégáinkkal közvetlenül csevegjünk a mobilunkon keresztül.

Az ötszörös digitális zoom-mal rendelkező VGA fényképezőgépnek és a videó funkcióknak köszönhetően a mobiltelefont kézikameraként is használhatjuk. A képeket, grafikákat és filmfelvételeket ragyogó minőségben – 132×176 pixel felbontásban, 65 ezer színben – nézhetjük vissza az 1,8 colos TFT színes kijelzőn. A telefonba épített fényképszerkesztő program segítségével kisebb módosításokat végezhetünk a képeken, a külön tartozékként megvásárolható IFL-600-as vakuval pedig gyengébb fényviszonyok között is tudunk fotókat készíteni.

Ha épp az ingatlanügynököt kell felkeresnünk másnap, üzleti ebédet beszéltünk meg valakivel mára, vagy találkozónk van este a fitnesz teremben, a C75 szervezője és a hozzátartozó telefonkönyv, naptár és feladatlista segít napról napra hatékonyan megszervezni életünket. A fennmaradó időben a telefon 3D játékai gondoskodnak az unalom elűzéséről. A felhasználóbarát C75 nagyméretű, átláthatóan elrendezett billentyűzettel és logikusan felépített menürendszerrel rendelkezik.

A még kényelmesebb használat érdekében a készülékhez számos praktikus kiegészítő vásárolható: az elegáns HHS-610 Purestyle headsettel tovább fokozhatjuk a C75 elegáns megjelenését. A HKC-700 komfort autóskészlettel, a beépített telefontartóval ellátott HKP-700 egyszerű autóskészlettel és a HKP-500 hordozható autóskészlettel biztonságosan használhatjuk a C75-öt vezetés közben. Ezenkívül különféle adatkábelek, töltők és tokok is kaphatók a telefonhoz.

A palládium (ezüst-antracit) és világos ezüst színű C75 várhatóan ősszel lesz kapható a hazai üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp