Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens C75: elegancia elérhető áron

Kütyük

Siemens C75: elegancia elérhető áron

A Siemens újabb készülékkel jelentkezik a piacon: a C75 praktikus és egyben vonzó mobiltelefon, amelyet bárki megengedhet magának.

A könnyű készülék kényelmesen elfér zsebünkben. A modern, háromsávos telefonnal a világ szinte minden pontján kapcsolatot tudunk teremteni ismerőseinkkel. Az ötszörös digitális zoommal ellátott VGA kamerával gyönyörű képeket és rövid videoklipeket is készíthetünk, amelyek kiváló minőségben jelennek meg a nagyméretű, színes kijelzőn. Ha úton vagyunk, a multimédiás üzenetküldési funkcióknak köszönhetően családunkkal és barátainkkal is megoszthatjuk élményeinket. A beépített szervező és telefonkönyv segítségével a mozgalmas életet élők számára is egyszerre áttekinthetővé válnak a találkozók, feladatok és különféle bejegyzések.


Elegáns formatervezés és élenjáró technológia mindenkinek: ez a Siemens C75, amely jól egyesíti az esztétikumot a könnyű kezelhetőséggel. Első pillantásra a telefon keskeny formája, finom ívelésű, lekerekített vonalai és lágyan csillogó színe tűnik szembe. Az ergonomikus kiképzésű készülék 103x44x17 milliméteres nagyságával és mindössze 85 grammos tömegével elegáns kommunikációs társ. Kijelzőjét és a középen elhelyezkedő navigációs gombot diszkrét króm borítás veszi körül, amely kihangsúlyozza az új, C-osztályú mobiltelefon egészét jellemző eleganciát.

A C75-tel nem csupán hívásokat intézhetünk, a sokoldalú telefon ugyanis a napjaink kommunikációjához szükséges összes szolgáltatást elérhetővé teszi, még útközben is. A multimédiás üzeneteken és az e-mail kliensen kívül az azonnali üzenetküldést is választhatjuk (szolgáltatótól függő funkció), hogy barátainkkal és kollégáinkkal közvetlenül csevegjünk a mobilunkon keresztül.

Az ötszörös digitális zoom-mal rendelkező VGA fényképezőgépnek és a videó funkcióknak köszönhetően a mobiltelefont kézikameraként is használhatjuk. A képeket, grafikákat és filmfelvételeket ragyogó minőségben – 132×176 pixel felbontásban, 65 ezer színben – nézhetjük vissza az 1,8 colos TFT színes kijelzőn. A telefonba épített fényképszerkesztő program segítségével kisebb módosításokat végezhetünk a képeken, a külön tartozékként megvásárolható IFL-600-as vakuval pedig gyengébb fényviszonyok között is tudunk fotókat készíteni.

Ha épp az ingatlanügynököt kell felkeresnünk másnap, üzleti ebédet beszéltünk meg valakivel mára, vagy találkozónk van este a fitnesz teremben, a C75 szervezője és a hozzátartozó telefonkönyv, naptár és feladatlista segít napról napra hatékonyan megszervezni életünket. A fennmaradó időben a telefon 3D játékai gondoskodnak az unalom elűzéséről. A felhasználóbarát C75 nagyméretű, átláthatóan elrendezett billentyűzettel és logikusan felépített menürendszerrel rendelkezik.

A még kényelmesebb használat érdekében a készülékhez számos praktikus kiegészítő vásárolható: az elegáns HHS-610 Purestyle headsettel tovább fokozhatjuk a C75 elegáns megjelenését. A HKC-700 komfort autóskészlettel, a beépített telefontartóval ellátott HKP-700 egyszerű autóskészlettel és a HKP-500 hordozható autóskészlettel biztonságosan használhatjuk a C75-öt vezetés közben. Ezenkívül különféle adatkábelek, töltők és tokok is kaphatók a telefonhoz.

A palládium (ezüst-antracit) és világos ezüst színű C75 várhatóan ősszel lesz kapható a hazai üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés