Connect with us

Pannon e-Phone: mobilon minden utolér

Kütyük

Pannon e-Phone: mobilon minden utolér

Kedvező költségű, rugalmas és sokoldalú mobil levelezési megoldást dolgozott ki üzleti ügyfelei részére a Pannon GSM.

A május 19-től elérhető Pannon e-Phone szolgáltatás az irodai számítógépen meglévő levelező és határidő programokat köti össze a felhasználó ˝okos˝ mobiltelefonjával, így minden üzenet és bejegyzés azonnal, automatikusan eljut a címzetthez, aki választ is küldhet a beérkezett levelekre.

˝A Pannon Mobil Iroda legújabb levelezési szolgáltatása a munkaidő legjobb kihasználását teszi lehetővé az üzleti ügyfeleknek, az egyszemélyes vállalkozástól a nagyvállalatokig˝ – mondta el Kőnig Róbert a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese.

Minden további beruházás vagy rendszerkiépítés nélkül, a meglévő programok, illetve készülékek felhasználásával biztosítja az információk és adatok folyamatos, haladéktalan áramlását a Pannon GSM új szolgáltatása, a Pannon e-Phone. Ennek igénybevételéhez mindössze egy könnyen kezelhető szoftvert kell telepíteni arra a számítógépre vagy szerverre, amelyen a levelező program fut, és az a továbbiakban automatikusan továbbítja az előfizető mobil készülékére a beérkező e-maileket, aktuális naptár-bejegyzéseket.

A teljes körűen testre szabható szolgáltatás két típusa biztosít ideális megoldást az egyéni és a kis- és középvállalatok felhasználói, illetve a nagyvállalati felhasználók számára. Ezek közös jellemzője, hogy az előfizető igényei szerint – az irodai alkalmazásoknál megszokott módon – szűrhetőek a továbbítandó levelek, illetve beállítható, hogy a teljes üzenet vagy csak annak kivonata érkezzen meg a mobil készülékre. Így kizárólag a felhasználó által fontosnak tartott információk kerülnek továbbításra, tovább fokozva a mobil kommunikáció hatékonyságát.

A Pannon e-Phone nem igényel külön készüléket, annak igénybe vételéhez csupán egy kézi számítógéppel integrált, úgynevezett ˝okos˝ mobiltelefonra vagy egy Symbian operációs rendszerű készülékre van szükség, amelyeket a Pannon GSM széles választékban kínál Mobil Iroda felhasználói számára. Ezek többségére az e-mailekhez csatolt fájlokat is letölthetjük, így hiánytalanul biztosítják az irodában megszokott funkcionalitást. A külön csatlakozási díj nélkül igénybe vehető, percek alatt üzembe helyezhető Pannon e-Phone szolgáltatás az ezen mobiltelefonokban használt GPRS és a mobil szélessáv adatátviteli technológiának köszönhetően állandó kapcsolatot tart fenn a központi számítógép és a mobil berendezés között, így a felhasználók késlekedés nélkül értesülhetnek a nekik küldött üzenetekről. A szolgáltatás jelenleg közel harminc fajta mobilkészülékkel vehető igénybe, köztük a Symbian rendszerű Nokia-készülékekkel és a HP PDA készülékeivel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő